Rīgā aizvadītajā diennaktī avārijās bojā gājuši divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mūkusalas aplis.
Mūkusalas aplis. Foto: Rebeka Žeire/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 127 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta 23 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.9.30 Rīgā, Spilves ielā, kravas automašīnas "Daf" vadītājs uzbrauca gājējai, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt ap plkst.15.30 Rīgā, Mūkusalas aplī, notika sadursme starp automašīnu "Volvo" un smago automašīnu "Daf". Pēc sadursmes "Volvo" ietriecās metāla margās un bojā gāja automašīnas vadītājs. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Trešdien 17 cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pieci - Kurzemē, bet viens - Zemgalē. No cietušajiem trīs bija gājēji, bet astoņi - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: pa trim - Zemgalē un Rīgas reģionā, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē. Aizturēti arī divi autovadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 236 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 47 autovadītāji, Zemgalē - 76, Vidzemē - 61, Kurzemē - 34, bet Latgalē - 18 autovadītāji. Četri autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 563 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu