Atlaistā aktrise Sigita Pļaviņa no Liepājas teātra vēlas piedzīt desmit tūkstošus eiro (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kolāža

Aktrise Sigita Pļaviņa, kura šī gada vasarā tika atlaista no darba, iesūdzējusi tiesā Liepājas teātri, prasot atzīt par spēkā neesošu darba līguma uzteikumu, atjaunot darbā, kā arī kompensēt morālo kaitējumu, vēsta izdevums "Kurzemes Vārds". 

6. oktobrī abas konfliktā iesaistītās puses – no darba atlaistā aktrise un Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins – sastapās tiesas zālē. 

Lietu gan Kurzemes rajona tiesa Liepājā vakar nesāka skatīt. Pļaviņa lūdza to atlikt, jo viņai esot nepieciešams vairāk laika, lai sagatavotos tiesas sēdei.

Tiesā viņa norādīja, ka grasās iesniegt dažādus pierādījumus – gan rakstiskus, gan audio formātā –, tāpat viņa vēlas lūgt pieaicināt papildu lieciniekus. Pierādījumi būšot par dokumentu viltošanu, interešu konfliktu, nepatiesas informācijas izpaušanu Latvijas medijiem u. c. Tiesa lēma lietas izskatīšanu atlikt uz 4. novembri.

Laikraksts "Kurzemes Vārds" noskaidroja, ka Sigitas Pļaviņas prasības pieteikumā minēti desmit tūkstoši eiro, ko atrise vēlas piedzīt no teātra.

Atgādinām, ka Sigita Liepiņa no darba teātrī tika atbrīvota šī gada vasarā. "Esmu atbrīvota no darba Liepājas teātrī! Dīvainas sajūtas pēc 29 nokalpotiem gadiem! Bet mīlestība manā sirdī paliek..." vietnē "Facebook" šonedēļ rakstīja Sigita Pļaviņa (publika aktrisi vairāk pazīst kā Sigitu Jevgļevsku).

Liepājas laikrakstam "Kurzemes Vārds" aktrise gan skaidroja, ka tas noticis vakcinācijas dēļ, taču teātra direktors Herberts Laukšteins akcentēja, ka iemesls ir pilnīgi cits.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu