"Vairākas reizes tika piedāvāts dabūt pa muti." Magone asarām acīs atklāti runā par vīra emocionālo vardarbību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Laukos dzīvojošā dzejniece un TV personība Magone Šutoviene ar asarām acīs raidījumā "Slavenības. Bez filtra" stāsta, cik sliktas ir kļuvušas viņas un vīra Žaņa attiecības.

Tagad Žanis mājās sveicinās tikai ar bērniem, bet pie sievas vēršas tikai ar pārmetumiem vai pat draudiem. Turklāt nesen ģimenes strīds aizgājis tik augstos toņos, ka Magonei nācās saukt policiju.

"Tā scēna izvērtās tāda, ka man vairs nebija ceļa atpakaļ, un es biju iedzīta kaktā. Ja cilvēks ir stūrī, viņš iet uz visu, jo būtībā jau vairs nav, ko zaudēt. Saķēru telefonu un spiedu ierakstīt," STV Pirmā! realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" raudot saka Magone.

Magone stāsta, ka Žanis ir cilvēks, kas rūpīgi mēģina noslēpt savu agresiju, un to viņš ir darījis ļoti veiksmīgi un gadiem ilgi - tā, ka cilvēki pilnīgi brīnās, ko viņa te stāsta. Bet visam pienāk gals un ir situācijas, kad cilvēks vienkārši vairs nevar nokontrolēt sevi, jo kaut kas viņu ir dziļi aizskāris.

"Bija tā, ka man vairākas reizes tika piedāvāts dabūt pa muti par savu bazaru. Tajos mirkļos man tiešām ir ļoti bail, jo es nezinu, kas lidos vai nelidos, kas notiks nākamajā sekundē. Tā ir vienkārši šausmīga situācija, jo es reāli nezinu, ko man darīt," atklāja dzejniece.

Tāpat viņa paziņoja, ka neatbalsta palikšanu emocionāli vardarbīgās attiecībās. "Es nevienam neiesaku ciest un tēlot, ka viss ir labi, jo tas ir galīgi nepareizi," saka Magone un piebilst, ka sievietes, kuras nonākušas līdzīgā situācijā, viņu sapratīs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu