Sestdienas horoskops: 9. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 9. oktobrim.

AUNS

Vislabāko atpūtu sniegs sabiedriskas un saviesīgas aktivitātes. Auns taču nevar mierīgi mājās uz dīvāna zvilnēt... Iesaisties pasākumu organizēšanā, satiecies ar draugiem un baudi dzīvi!

VĒRSIS

Dažādi saimniecības darbi. Vari pārkārtot telpas, remontēt un atsvaidzināt interjeru. Tāpat arī derētu papildināt savu un ģimenes garderobi ar rudenīgi elegantu apģērbu un aksesuāriem.

DVĪŅI

Izgulies, atpūties, pasporto, lai atgriežas spēki, kas iztērēti darba nedēļā. Sirsnīga kopā būšana ģimenes lokā, bet brīvajiem ļaudīm ir vērts piedomāt pie nopietnu attiecību veidošanas.

VĒZIS

„Brīvais laiks taču jāvelta, rūpējoties par savējiem!” uzskata Vēzis. Taču vispirms derētu pajautāt, vai palīdzība un padomi tiešām nepieciešami. Kādam var likties, ka tu mēģini kontrolēt.

LAUVA

Šodien vistīkamākā nodarbošanās būs mājokļa uzpošana un izdaiļošana. Var rasties vēlme iegādāties kādus skaistus interjera priekšmetus. Prieks pašam un ģimenei.

JAUNAVA

Svarīga loma sirdslietām. Jauki un romantiski brīži, siltas emocijas. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Ja tev ir ģimene, tad kopā dodieties baudīt zelta rudeni.

SVARI

Iepirkšanās diena. Došanās uz lielveikaliem varbūt nav tas labākais variants – daudz ērtāk izpētīt interneta tirdzniecības piedāvājumus un pasūtīt nepieciešamās lietas ar piegādi.

SKORPIONS

Pret ģimeni un mājas pienākumiem izturēsies ļoti atbildīgi, tomēr neuzņemies visu viens pats. Pievakarē vēlams iziet sabiedrībā, satikties ar cilvēkiem, mazliet izklaidēties.

STRĒLNIEKS

Šodien esi pelnījis kārtīgi atpūsties un palutināt sevi ar kādu gaumīgu pirkumu. Bet vakarā – tikšanās ar draugiem, pasēdēšana kafejnīcā, romantiski piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Ar savējiem jutīsies vislabāk, būs sapratne un stiprā pleca sajūta. Attiecībās ar otro pusīti mīlestība sildīs sirdi, bet brīvajiem ļaudīm piemērots laiks nopietnu attiecību veidošanai.

ŪDENSVĪRS

Nevajag sēdēt mājās, jo tad var sanākt „rīvēšanās” un sīki strīdiņi. Labāk noorganizē savējiem skaistu pastaigu zeltainajā rudenī vai pikniku ar grilētiem našķiem.

ZIVIS

Sevi jāmīl, tāpēc šodien dari to, kas sagādā prieku. Satiecies ar draugiem, palasi, dodies pastaigā pie dabas, apmeklē SPA vai pirts procedūras, pievērsies mīļotam hobijam.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu