Svētdienas horoskops: 10. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suns
Suns Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 10. oktobrim.

AUNS

Šodien gribas tā – „pa mierīgo”. Pagatavo vēlās brokastis, paskaties filmu, paklausies mūziku, atpūties. Jāsagatavojas jaunajai nedēļai, darbā būs vajadzīga enerģija.

VĒRSIS

Ģimene – tas ir spēks un atbalsts. Vari palutināt savus mīļos ar gardu maltīti. Sajutīsi sevī kulināra talantu un saimniekošana virtuvē būs gan radoša, gan sekmīga.

DVĪŅI

Daudz uzmanības jāvelta atvasītēm. Uzklausi viņu vēlmes un palīdzi ar padomu, ja nepieciešams. Bet var gadīties arī pavisam otrādi – bērni pateiks priekšā ko ļoti noderīgu.

VĒZIS

Ģimenēm vēlams kopā apmeklēt pasākumus vai ieplānot tādus saimnieciskos darbus, kas noskaņo uz viena viļņa. Brīvajiem ļaudīm savukārt dzīve var uzdāvāt romantisku tikšanos.

LAUVA

Pāriem jāgādā par saskaņu un nevajadzētu privātās lietas apspriest ar cilvēkiem no malas. Ja esi sirdī brīvs, kāda tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstis. Piefiksē kontaktus, varbūt tas ir tavs īstais cilvēks.

JAUNAVA

Iespējams, bērniem nepieciešams tavs padoms un palīdzības skolas lietās. Kad ar saimniecību esi ticis galā, atrodi laiku arī sev, lai saplānotu nākamās nedēļas darbus.

SVARI

Vēlams neliels izbrauciens vai ekskursija. Diezgan svarīga būs attiecību tēma – ir jātiek skaidrībā, ko gribi sagaidīt no mīļotā cilvēka un ko dot pretī.

SKORPIONS

Īstais laiks apdomāt nākotnes plānus un koncentrēt spējus jaunu mērķu sasniegšanai. Interesanti pavērsieni iespējami sirdslietās, galvenais paspert solīti pretī savai laimei.

STRĒLNIEKS

Nevajag censties uzņemties atbildību par visu un visiem. Visvairāk uzmanības jāpievērš savām atvasītēm. Bērniem var rasties jauni plāni, kuros nepieciešams morālais atbalsts.

MEŽĀZIS

Ja nāk kādi negaidīti notikumi privātajā dzīvē, tad jāsaglabā apdomība. Nezaudē galvu un nemeties piedzīvojumos bez apdoma. Vajag mazliet distancēties un izvērtēt situāciju no malas.

ŪDENSVĪRS

Ja ar mājiniekiem rodas kādas domstarpības, risini tās mierīgā sarunā un savlaicīgi. Nevajadzētu pieļaut situācijas, kad emocijas krājas un tad vienā brīdī rodas eksplozīvs efekts.

ZIVIS

Ja esi ar kādu kopā, sarīko romantisku vakaru pie silta kamīna rudens vakarā. Ja esi brīvs, tad esi atvērts attiecībām – dzīvē var ienākt kaut kas jauks.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu