Traģiskā avārija Mūkusalas aplī: izmeklēšanā skaidros mirušā šofera nāves iestāšanās brīdi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Mūkusalas rotācijas apļa vidū 6. oktobrī saskrējās kāds vieglais spēkrats un kravas auto, kā rezultātā mazākās automašīnas šoferis notikuma vietā gāja bojā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Liktenīgā sadursme notika Mūkusalas rotācijas aplī pēc plkst. 16, centra un Pārdaugavas virzienā.

Vairāki aculiecinieki, kuriem gadījās Mūkusalas aplī stāvēt sastrēgumā un redzēt avārijas sekas, ievēroja intensīvu mediķu rosību pie viena no sadursmē iesaistītajiem auto.

Tieši šis faktors lika pievērst lielāku uzmanību notikumam, jo vizuāli incidents neizskatījās visai smagi. Kreisajā malējā joslā, pie metāla nožogojuma stāvēja bojāts "Volvo", kam līdzās atradās kāds kravas auto.

Neatliekamas palīdzības brigādes ārsti pulcējās pie tieši pie izmēra ziņā mazākā spēkrata, – tā vadītājs bija noguldīts uz zemes un tika veikti atdzīvināšanas pasākumi.

Līna Kaļķe, Valsts policijas pārstāve, sacīja: "Mūkusalas rotācijas aplī notika sadursme starp vieglo automašīnu "Volvo" un kravas automašīnu "DAF". Pēc sadursmes automašīna "Volvo" uzbrauca šķērslim – metāla norobežojumam. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas "Volvo" vadītājs, kāds 1964. gadā dzimis vīrietis. Par notikušo Valsts policija uzsākusi kriminālprocesu, un notiek pirmstiesas izmeklēšana, ka arī tiek skaidroti negadījuma apstākļi."

Likumsargiem svarīgi būs noskaidrot, vai cietušā nāve iestājās pēc sadursmes ar kravinieku vai tomēr kungu pie stūres negaidīti piemeklēja kāds ar veselību saistīts saasinājums.

Kamēr nav veiktas visas nepieciešamās ekspertīzes, policisti atturas no plašākiem komentāriem.

Video: "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu