Dzelzīša mīlas šovu pamet dalībniece, kura citu dāmu nosauca par stulbu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Realitātes šova "Randiņš ar Dzelzīti" 10. sērijā villu pameta Līga, kura apsaukāja citu dalībnieci, kā arī nesteidzās aktiera klātbūtnē uzvlikt masku. 

39 gadus vecā Līga un 23 gadus vecā Doloresa kopš pirmās dienas, kad viņām pievienojās 28 gadus vecā valmieriete Baiba, nekautrējās viņu skaļi apsaukāt.

Arī jaunākajā sērijā pēc atgriešanās no randiņa ar Dzelzīti Baiba no kolēģēm saņēma negācijas. 

"Kas tas bija?!" meitenēm vaicāja Dzelzītis, kurš sākotnēji smējās par radušos situāciju, bet pēc tam metās aizstāvēt Baibu, abas dāmas iegrūžot baseinā. "Man nelikās kaut kā tā korekti, ka par otru cilvēku tā saka. Es jau ātri aizeju pa gaisu, kaut kur pa pieskari. Mani diezgan viegli izprovocēt ir," atzina Dzelzītis.

Iekrītot baseinā, Līga palika bez maskas, taču noteikumi paredz, ka Dzelzīša klātbūtnē bez aizsegtas sejas nedrīkst atrasties. 

Dzelzītis vēlāk izbalsošanā lēma, ka šovs jāpamet tieši Līgai. "Līga sajauca kārtis. Ar viņu bija jautri kopā, (..) bet ja vairākas reizes kādu nosauc par stulbu, nav feini." Tāpat Dzelzītis norādīja, ka Līga pēc iekrišanas baseinā nesteidzās uzlikt masku. "Noteikumi arī ir noteikumi."

Šī nav pirmā reize, kad dalībnieci izbalso tādēļ, ka viņa Dzelzīša klātbūtnē atrodas bez maskas. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu