FOTO ⟩ Iepazīsti dalībniekus! Klāt noslēdzošā "X Faktora" televīzijas atlase

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar skatītājus sagaida šova "X Faktors" noslēdzošais TV atlašu raidījums, kurā laikā iepazīsim div-desmit jaunus dalībniekus, kuri cīnīsies par iespēju nokļūt šova "Krēslu izaicinājumos". Uz skatuves dzirdēsim vairākus emocionālus vēstījumus un kontrastiem bagātus priekšnesumus!

Kā pirmā uz skatuves kāps liepājniece Līva Eistere, kura uz skatuves dalīsies aizkusti-nošā vēstījumā, izpildot dziedātājas Madison Beer dziesmu "Reckless" – gan atklāti stās-tot par savu dzīvi, gan veselību. Meitene cieš no uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroma un mūzika ir tā, kas ikdienā palīdz ar to tikt galā.

Rīdzinieks Jevgēnijs Ivanovs pats komponē dziesmas un viņa lielākās talanta atbalstītā-jas ir mamma un vecmāmiņa, tā stāstīs pats mākslinieks. Uz skatuves Jevgēnijs izpildīs Lady Gagas dziesmu "Is that alright", pēc kā Aija Auškāpa atzīs, ka Jevgēnijs viennozīmīgi atšķiras no citiem dalībniekiem.

Žūriju pārsteigs kāds kolorīts dalībnieks ar segvārdu "Chaina", kurš tulko un pārdzied po-pulāras dziesmas uz latviešu valodu. Publicējot humoristiskos skaņdarbus savā you-tube.com profilā, mākslinieks ir saņēmis 2 miljonu klausījumus kopumā. Mākslinieka priekšnesumu žūrija vērtēs pozitīvi, atzīstot dziesmu tekstus par asprātīgiem un piedāvā-jot apvienoties kādā kopdarbā ar mentoru Maratu.

Ar Anasteišas dziesmas "Left outside alone" acapella izpildījumu uz skatuves kāps ro-pažnieks Indars Kraģis, kurš ikdienā ir lektors, teātra pasniedzējs un vairāku grāmatu au-tors, kas stāsta par radošumu un kritisko domāšanu.

Neparastā Ilze Meldere žūriju pārsteigs ar savu pārdomāto tēlu, meitene būs ģērbusies gotiskā stilā. Ilze atklās, ka viņai ļoti patīk ģērbties dramatiski - tumšas krāsas apģērbā ar izteiktiem gotiskiem akcentiem, taču tas netraucē pārsteigt savus vienaudžus vai draugus reizēm arī ar ļoti piemīlīgu tēlu, piemēram, uzvelkot rozā krāsas drēbes ar kaķīšiem, tādēļ meitene uz skatuves izpildīs Lady Gagas dziesmu "Paparazzi". Vai ar šiem kontrastiem meitenei izdosies izpelnīties "jā" no žūrijas?

Emocionālu muzikālo sniegumu demonstrēs Deniels Bērziņš no Valmieras. Viņš izpildīs Harry Styles dziesmu "Falling", kas stāsta par puiša neseno dzīves pieredzi – vienpusēju mīlestību. Pēc uzstāšanās Aija atzina: "Manuprāt, liela nozīme ir tam, ka cilvēks drīkst kāpt uz skatuves tikai tad, ja viņam ir ko teikt. Šajā brīdī, uz Tevi skatoties, man bija pār-liecība, ka Tev ir ko teikt. Tas bija patiesi un aizkustinoši!"

Uz skatuves kāps arī romantiskais duets "Neprāts", kura sastāvā ir Signija Taraņenko un Aleksandrs Tuguševs. Signiju Taraņenko skatītāji iepazina jau šova 3. sezonā, kur jaunā dziedātāja kļuva par "X Faktora" finālisti grupā "Carnelian". Jaunā dziedātāja ir atgriezu-sies, lai kopā ar savu mīļoto piepildītu sapni par dziedāšanu mūziklos, izrādēs un multfilmu ieskaņošanu!

Citu dalībnieku vidū būs arī Ralfs Ričards Bite, talantīgā Andra Upmane, ar sirsnīgu priekšnesumu uz skatuves kāps grupa Dārgoļi no Smiltenes novada, jaunā autosportiste Alise Līga Grāmatiņa, ventspilniece Arina Derevjanko, kura izpildīs skaņdarbu spāņu va-lodā, jelgavniece Santa Taukača, bērnu modeļu aģentūras īpašniece, pasākumu organi-zatore un stiliste, uzņēmējs Dāvids Jānis Baumanis, kurš brīvajā laikā aizraujas ar glez-nošanu, fiziskās sagatavotības trenere Laura Melbārde, kura strādā Vidzemes olimpis-kajā centrā, gulbēniete un mežsaimniecības brigādes darba vadītāja Inese Haļina, jēkab-piliete Megija Kļaviņa, Dmitrijs Kļinčiščevs, kurš ir radījis jau septīto albumu savai mīļotajai klasesbiedrenei Žannai, savukārt ar veltījumu tēvam uz skatuves kāps Ralfs Siliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu