Pārdošanā izlikta prinča Čārlza kaimiņa māja. Ielūkojies tajā!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Strutt & Parker

Īpašums, kas robežojas ar prinča Čārlza iemīļoto Haigrovas pili, kuru viņš uzskata par savu un sievas, Kornvolas hercogienes Kamillas Pārkeres-Boulzas, ģimenes māju, tagad ir pārdošanā mājokļu tirgū par 7,5 miljoniem sterliņu mārciņu jeb aptuveni 10,2 miljoniem ASV dolāru, vēsta nekustamo īpašumu aģentūra "Strutt&Parker".

Interesanti, ka princeses Diānas abi dēli - prinči Viljams un Harijs kaimiņos esošajā Haigrovas pilī pavadīja bērnību. Pati princese Diāna pamanīta nodarbojoties ar sportu turpat esošajās pļavās. Bet karalisko saišu tuvums nav vienīgā Elmestrītas īpašuma pievilcība – tam ir arī interesanta vēsture, kas stiepjas līdz pat 12. gadsimtam.

Galvenā māja, kuru ieskauj parks un dārzi, tika uzcelta 1844. gadā, un tā ir savienota ar 17. gadsimta fermas māju. Skats, ka paveras uz galvenās mājas gaiteni spilgti parāda iezīmes, kas veido tradicionālu angļu muižas ēku - koka pulkstenis, vītņu kāpnes un kamīns.

Māja ir ļoti plaša, tādēļ tajā var rīkot viesības un aicināt ciemiņus palikt pa nakti, jo tos būs, kur izguldīt - galvenajā mājā ir 11 guļamistabas. Bijušajā lauku mājā ir četras guļamistabas, bet savrupmājā - divas guļamistabas un privāts dārzs.

Metjū Sudlovs, "Strutt & Parker" muižu un saimniecību aģentūras vadītājs, sacīja, ka atrast tādu īpašumu kā Elmestrīta ir ievērojama, ņemot vērā tās atrašanās vietu un vēsturiskās liecības, kas tajā saglabājušās.

Neatkarīgi no tā, vai tā paliks kā privātmāja vai tiks izmantota citām vajadzibām, mājas īpašniekiem būs daudz iespēju baudīt turpat esošos mežus un ziedus, kuri princim Čārlzam tik ļoti patīk šajā apkārtnē. Topošā karaļa jaunie kaimiņi varēs doties uz laukiem tāpat kā princis Čārlzs, kurš pirmo reizi ieradās šeit pirms vairāk nekā 40 gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu