Kauņas "Žalgiris" jau sezonas ievadā atlaiž galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Martins Šillers.
Martins Šillers. Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas izlases saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Lietuvas basketbola komanda Kauņas "Žalgiris" piektdien atbrīvoja galveno treneri Martinu Šilleru, bet viņa vietā vadību pārņems Jurijs Zdovcs.

Slovēņu speciālists Zdovcs pārņems komandas vadību tiklīdz tiks pabeigtas formalitātes saistībā ar līgumu.

Zdovcs ir vadījis vairākus Eiropas klubus un arī Slovēnijas vīriešu basketbola izlasi no 2008.līdz 2009.gadam. Pagājušajā sezonā viņš bija galvenais treneris Francijas augstākās līgas komandā "Metropolitains 92".

Strēlnieks spēlēja pie slovēņu trenera Sanktpēterburgas "Spartak" vienībā no 2011.līdz 2013.gadam.

Nākamo "Žalgiris" spēli, kas tiks aizvadīta svētdien pret Klaipēdas "Neptunas", vadīs pašreizējais trenera asistents Arne Voltmans.

"Tas ir acīmredzams, ka komanda nespēlē tā, kā mēs to vēlētos. Pirms pāris dienām mēs teicām, ka katram ir jāuzņemas atbildība. Redzētais vakardienas spēlē nebija pārliecinošs, un mēs nevaram tērēt vēl vairāk laika, tāpēc ir jārīkojas," teica "Žalgiris" komandas ģenerālmenedžeris Pauļus Motejūns.

"Tas nenozīmē, ka viss, ko Martins darīja, bija slikti. 15 mēnešu laikā, kad viņš strādāja ar mūsu komandu, var atrast vairākas pozitīvas lietas," piebilda Motejūns.

Pirmssezonā "Žalgiris" neuzvarēja nevienā spēlē un sāka Eirolīgas sezonu ar zaudējumiem pret Sanktpēterburgas "Zeņit" un Vilērbānas ASVEL.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu