VIDEO ⟩ Liepājā nopietni ievainoti vairāki mājas kaķi, ļaundaris nav zināms (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kateryna Yakovlieva/Shutterstock.com

Namdaru iela Liepājā septembrī piedzīvoti vairāki uzbrukumi vietējiem kaķiem, tie mājās atgriežas ar nopietniem ievainojumiem un šautām brūcēm, ziņo raidījums "Bez tabu".

"Viņš ir mājas kaķis, pārsvarā paliek istabā. Vienu dienu viņš nav un nav. Pēkšņi ieraugu pie verandas. Kaķis šausmīgi raud, ņaud, paiet nevar. Ienesu istabā, zvanīju veterinārārstam. Kaķi noskuva, un tad ieraudzīja to caurumu uz kājas," raidījumam stāsta Ināra.

Pēc kāda laika ar Ināru sazinājies kaimiņš, aktieris Ēriks Vilsons, viņš vēlējies noskaidrot, vai kaimiņienes kaķis nav guvis kādas traumas. Sarunas laikā atklājās, ka Ērika kaķis ir cietis ļaundara uzbrukumā.

"Sēdēju dārzā, dzēru kafiju. Pēkšņi nāca pretī viena no mūsu kaķenītēm Mērija. Jutu, ka viņa ir cietusi. Viņai no actiņas tecēja ārā asinis. To, ka ir izņemta lode, man pateica tikai pēc operācijas. Gaisa šautenes lode, skrots," savā situācijā dalās Ēriks. 

Vietējās veterinārās klīnikas personāls, kurš aprūpēja kaķus, ir izbrīnīts par pēkšņo uzbrukumu vilni.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa priekšnieks Ingus Ukstiņš apstiprina, ka par notikušo ir ierosināts kriminālprocess un norit izmeklēšana.

Plašāk par notikušo skaties "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu