VIDEO ⟩ Autovadītājs Rīgas centrā izraisa avāriju un aizbēg no notikuma vietas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mariyka LnT/Shutterstock.com

Piektdien, 8.oktobrī kāds "Mazda" spēkrata vadītājs Rīgā, Lāčplēša ielā, izraisījis avāriju un aizbēdzis no notikumu vietas, ziņo raidījums "Degpunktā".

Sieviete, kura atradusies pie "Citroen" stūres, nesen tikusi pie autovadītājās tiesībām un kļuvusi par liecinieci visai nepatīkamam atgadījumam. Kopējā auto plūsmā, Lāčplešu ielā, pie uzbraukšanas uz Salu tilta, līdzās patrāpījās kāds bezatbildīgs šoferis. Veicot bīstamu manevru, "Mazda" taranēja pretīm braucošo "Leksus" apvidnieku un ietriecās automašīnas sānā. Vainīgais no notikuma vietas centies aizbēgt, bet saprotot, ka kustību turpināt vairs nevarēs, tomēr apstājies un izkāpis no auto.

"Nemācēšu atbildēt, vai tieši aizbēga, jo es skatījos uz savu mašīnu, kad pagriezos, viņu vairs nekur nebija. Redzēju tālumā kaut ko rozā krāsas drēbēs. Vīrietis ar sievieti bija," komentē "Leksus" vadītāja.

"Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un negadījuma vietas atstāšanu. Policija šobrīd skaidro notikušā apstākļus, kā arī spēkrata "Mazda" vadītāja identitāti. Tāpāt policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 67829234 vai 110," situāciju komentē Līna Kaļķe, Valsts policijas pārstāve.

Tiek ziņots, ka pagaidām vadītāja personība vēl nav noskaidrota.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu