VIDEO ⟩ Ogres tirgū naktī uz svētdienu izcēlies ugunsgrēks (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook.com video

Šonakt Ogres tirgū ugunsdzēsēji dzēsuši koka nojumes un kioskus, ziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēmis plkst.3.02, jo Ogrē Skolas ielā, kur atrodas tirgus, dega koka nojumes un kioski 300 kvadrātmetru platībā. Plkst.6.17 ugunsgrēks likvidēts.

Tāpat vakar plkst.9.56 tika saņemts izsaukums uz Madonas novada Cesvaines pagastu, kur dega dzīvojamais vagons 15 kvadrātmetru platībā. Notikuma vietā tika izglābts cilvēks, kurš bija cietis un tika nodots mediķiem. Plkst.12.16 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst.18.32 tika saņemts izsaukums Siguldā, kur četrstāvu ēkas augšējā stāva dzīvoklī skanēja dūmu detektors un zem metāla trauka, kurā dega sveces, gruzdēja grīda 0,2 kvadrātmetru platībā. Mājokļa saimnieks notikuma vietā ieradās, kad dienesti jau strādāja. Ugunsdzēsēji veica pārrunas ar saimnieku par ugunsdrošību mājoklī.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmis 58 izsaukumus, no tiem 27 bija uz ugunsgrēkiem, 20 uz glābšanas darbiem, bet 11 maldinājumi.

Šonakt Ogres tirgū ugunsdzēsēji dzēsuši koka nojumes un kioskus, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu