No nākamās nedēļas visi "Lidl" veikali pagarinās darba laiku (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals Sergeja Eizenšteina ielā pirms atklāšanas.
Mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals Sergeja Eizenšteina ielā pirms atklāšanas. Foto: Paula Čurkste/LETA

No 11. oktobra vācu mazumtirdzniecības uzņēmuma "Lidl" veikali Latvijā pagarinās darba laiku, ziņo uzņēmuma pārstāvji.

No pirmdienas "Lidl" veikali sāks darbu stundu agrāk un beigs stundu vēlāk. Tas nozīmē, ka veikali strādās no plkst. 7 rītā līdz plkst. 23 vakarā.

Portāls "Apollo.lv" jau ziņoja, ka aizvadītajā ceturtdienā visā Latvijā tika atklāti kopumā 15 mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikali.

Veikalu atklāšana ceturtdienas rītā izraisīja lielu iedzīvotāju interesi un pirmie cilvēki pie vairākām tirdzniecības vietām rindās sāka stāties jau vairāk nekā stundu pirms veikalu atvēršanas. 

"Lidl" Latvijā investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas darbavietas.

Kompānija atzīmē, ka plānošana un gatavošanās veikalu atvēršanas dienai ir aizņēmusi vairākus gadus, un tā ir turpinājusies par spīti Covid-19 pandēmijas izaicinājumiem.

"Lidl" Rīgā atradīsies sešās vietās - Imantā, Zolitūdē, Pļavniekos, Purvciemā, Dreiliņos un Mežciemā, bet pa vienam veikalam būs Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

"Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.marta līdz šā gada 28.februārim, strādāja ar 722 955 eiro apgrozījumu, savukārt kompānijas zaudējumi bija 51,59 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu