Pirmdienas horoskops: 11. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 11. oktobrim.

AUNS

Diena apgriezienus uzņem pamazām. Gribās pačalot vai pačatot ar kolēģiem. Apspriest brīvdienu piedzīvojumus, iemalkot kafiju. Bet, kad ķersies pie darba, tad viss ies no rokas.

VĒRSIS

Jau pats pirmais darbā vai tiešsaistes sapulču telpā! Ir jauna nedēļa, jauni plāni, jauni darbi. Vērsis vienmēr pret pienākumiem izturas atbildīgi. Kolēģi novērtēs.

DVĪŅI

Šodien tāds mazliet vējains garastāvoklis. It kā būtu jāķeras pie nopietniem darbiem, bet domas kavējas pie sirdslietām. Kaislības gruzd kā oglītes zem pelniem.

VĒZIS

Šodien neklausies baumas un informāciju rūpīgi pārbaudi. Var gadīties, ka viss nav tā, kā sākotnēji izskatās. Jābūt modram, lai nenokļūtu neērtā situācijā.

LAUVA

Iespējams pie tevis nonāks svarīga informācija, kas noderēs profesionālajā jomā. Ja pietrūkst iemaņu vai zināšanu, tad jālūko, kādi kursi tiek piedāvāti internetā.

JAUNAVA

Tolerance un spējas uzklausīt un pieņemt atšķirīgus viedokļus ļoti noderēs. Liela nozīme spējai sadarboties arī tad, ja skatījums uz risinājumiem darbā vai biznesā atšķiras.

SVARI

Ražīga diena. Daudz enerģijas un iespējas ar pozitīvismu un smaidu panākt vēlamo rezultātu. Vari risināt finanšu jautājumus un runāt par algas pielikumu vai biznesa darījumiem.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums. Gribēsi, lai visi liek mieru un nerada stresa situācijas. Ja iespējams, pusdienas laikā izej pastaigā vai arī beidz darbu ātrāk. Jāsakoncentrē domas un spēki.

STRĒLNIEKS

Nav laika daudz domāt un „iešūpoties” – jo ātrāk darbosies un reaģēsi uz situācijām, jo labāki rezultāti. Ja runa par peļņu, tad labākā izvēle būs ilgtermiņa sadarbība.

MEŽĀZIS

Čaklais darbarūķis jau agrā pirmdienas rītā ir birojā vai pieslēdzies tiešsaistes sanāksmei. Dinamiska diena. Parādīsi, uz ko esi spējīgs. Pievakarē risināmi attiecību jautājumi.

ŪDENSVĪRS

Darbi ies no rokas, un pašam būs gandarījums. Taču var gadīties, ka tavas idejas kāds īsti nesaprot. Nevajag pūlēties ar izskaidrošanu. Meklē kompanjonus, ar ko saprasties no pus vārda.

ZIVIS

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, rūpīgi sagatavojies un pārskati dokumentus. Juridiskos jautājumos iespējamas neprecizitātes. Pievakarē vajag izvēdināt galvu sportiskās aktivitātēs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu