Otrdienas horoskops: 12. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 12. oktobrim.

AUNS

Šodien mācēsi aizraut un iedvesmot kolēģus vai biznesa partnerus, lai darbi ātrāk kustas uz priekšu. Prātā var nākt lieliskas idejas, kā uzlabot darba procesu.

VĒRSIS

Var pavērties kādi jauni apvāršņi. Iespējamā iziešana no ierastās komforta zonas var darīt mazliet nemierīgu, bet, kas neriskē, tas nevinnē. Nepalaid garām iespējas.

DVĪŅI

Nešķied spēkus mazsvarīgu problēmu risināšanai, gan tās izzudīs pašas no sevis. Svarīgi koncentrēt spēkus, lai virzītos pretim mērķim, par kura sasniegšanu sen esi sapņojis.

VĒZIS

Darba diena tāda „saraustīta”. Līdztekus profesionālajiem pienākumiem var nākties risināt kādas situācijas ar tuviniekiem. Viss vakars savukārt paies mājas darbos.

LAUVA

Dažādas negaidītas situācijas. Ievelc elpu, noskaiti līdz desmit un sapulcē ap sevi komandu. Visiem kopā izdosies problēmas atrisināt. Vakarā izej pastaigā un atceries ielūkoties soļu skaitītājā.

JAUNAVA

Vajadzētu apgūt ko jaunu. Tiešsaistes kursu un semināru piedāvājums arvien papildinās un tiek piedāvātas vērtīgas tēmas. Pameklē, kas tev varētu būt saistoši.

SVARI

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un ātri atradīsi kopīgu valodu. Kāda pazīšanās vēlāk var pāraugt lietišķā sadarbībā. Ja nepieciešams padoms – jautā tuvākajiem draugiem.

SKORPIONS

Ja darbā rodas neskaidras un piņķerīgas situācijas, tad ļoti var gadīties, ka komunikācijā kļūmes vai viena un tā pati situācija traktēta atšķirīgi. Viss jāizrunā precīzi.

STRĒLNIEKS

Ja darbā izceļas strīds, iespēju robežās mēģini noregulēt situāciju, bet tīšuprāt neiejaucies svešos kašķos. Šodien daudz pienākumu un pievakarē var izrādīties, ka diena par īsu.

MEŽĀZIS

Darbā ražīgi jāstrādā, taču tas no tevis lielus pūliņus neprasa. Mežāzis ir pieradis pie kārtības un atbildības. Paspēsi pat palīdzēt kolēģiem, un dot vērtīgus padomus.

ŪDENSVĪRS

Šodien ir iespējas saņemt intriģējošu karjeras piedāvājumu, kā arī palielināt ienākumus. Kādam algas pielikums, kādam prēmija. Vakarā pievērsies mīļotajam hobijam.

ZIVIS

Ja tu pēkšņi secini, ka pietrūkst kādu zināšanu saistībā ar mūsdienu tehnoloģijām, tā nav liela bēda. Meklē informāciju tīmeklī, piesakies tiešsaistes kursos un viss būs lieliski.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu