Daiļslidošanas šovā Agate Muceniece uzstājas Intara Busuļa dziesmas pavadībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

9. oktobrī Krievijas pirmajā televīzijā tika raidīta šova "Ledus laikmets" otrā sērija. Šoreiz raidījumu atklāja aktrise Agate Muceniece un daiļslidotājs Aleksandrs Enberts.

Agate Muceniece un Aleksandrs Enberts izpildīja priekšnesumu "Gravitācija" Intara Busuļa tāda paša nosaukuma dziesmas pavadījumā, kas latviešu valodā ir Busuļa dziesma "Brīvdiena". Aktrise uzstāšanās laikā pat dziedāja līdzi. Tomēr par spīti abu centieniem, pāri pamatīgi kritizēja šova žūrija.

"Salīdzinot ar pirmo reizi, šī bija kā diena pret nakti. Bet tomēr, kad Jūs, Agate, ar slidām pieskārāties ledum, es baidījos par katru jūsu soli, ka Jūs pēkšņi nokritīsies vai paklupsiet," sacīja žūrijas pārstāve Tatjana Tarasova. 

Iepriekšējā raidījumā Tarasova pret Mucenieci bija kritiska: "Dārgā Agate, mežģīnes ir kaut kā jāpiesien, un tām nevajadzētu karāties 30 centimetrus no zābaka. Visu priekšnesumu es skatījos uz tavām plandošajām mežģīnēm." Nākamajā raidījumā aktrise ņēma vērā žūrijas piezīmes un pareizi sasēja mežģīnes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu