Vailders cīņā pret Fjūriju iedzīvojies vairākos lūzumos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Deontejs Vailders cīņā pret britu Taisonu Fjūriju iedzīvojies vairākos savainojumos, atklāj amerikāņa treneris Malīks Skots.

Svētdien, 10. oktobrī, uzvaru pār Deonteju Vailderu ar 11. raunda nokautu izcīnīja brits Taisons Fjūrijs, aizstāvot sev piederošo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Cīņas gaitā jau pirms liktenīgā nokauta abi bokseri vairākkārt pabija uz dēļiem. Kopumā dueļa laikā tika piedzīvoti pieci nokdauni.

Tomēr, kā atklāj Vaildera treneris Skots, viņa bokseris cīņas gaitā iedzīvojies vairākos savainojumos.

"Pēc cīņas mēs devāmies pie ārsta. Kopumā viss ir kārtībā. Viņam gan ir lauzta roka un pārsista lūpa. Izskatās, ka viņam ir lauzts arī pirksts," speciālistu citē "Mirror".

Šī bija jau trešā reize, kad abi bokseri tikušies savā starpā. Vailderam līdz šim ne reizi nav izdevies pārspēt Fjūriju - pirmā abu bokseru cīņa beidzās neizšķirti, otrajā duelī dvieli ringā izmeta amerikāņa treneri, bet trešajā cīņā, kā jau minēts, ar nokautu pārāks bija Fjūrijs.

33 gadus vecais Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 31 cīņā, no kurām 22 noslēgušās ar nokautu, un reizi cīnījies neizšķirti. Savukārt 35 gadus vecā Vaildera kontā ir 42 uzvaras, no kurām 41 ar nokautu, divi zaudējumi un arī neizšķirts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu