LTV meklē talantus jaunam šovam "Ko tu proti, Latvija?"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Televīzija (LTV) izsludinājusi pieteikšanos talantu šovam "Ko tu proti, Latvija?", kurā pretendentiem būs iespēja visai Latvijai parādīt savu talantu.

Līdz 11.novembrim vietnē "www.lsm.lv/kotuproti" ikvienam ir iespēja pieteikt savu talantu, lai nākamā gada pavasarī to parādītu visai Latvijai. Talants, kas saņems vislielāko skatītāju atbalstu šova finālā, iegūs galveno balvu - 1000 eiro savu prasmju attīstīšanai.

Viena no raidījuma vadītājām, improvizācijas aktrise Sanda Dejus atzīmēja, ka pirmajā atlasē bija jau atraduši daudzus lieliskus talantus, taču pandēmijas dēļ šova filmēšana diemžēl tika pārcelta uz nezināmu laiku, plāni un mērķi mainījās arī daļai izvēlēto dalībnieku. "Tomēr lielākais talantu šovs beidzot notiks, tāpēc meklējam papildu dalībniekus!" viņa teica. Dejus šovu kopā vadīs ar interneta personību Beta Beidz.

Konkursā aicināti piedalīties ne vien individuāli talanti, bet arī ģimenes, draugu kompānijas un kolektīvi. Dalībai nav vecuma ierobežojuma.

"Ceram, ka otrajā pieteikšanās kārtā redzēsim vēl vairāk neparastu talantu, kurus cilvēki izkopj savās mājās, bet līdz šim nav iedomājušies, ka varētu tos parādīt arī publiski uz skatuves. Talanta žanrs nav ierobežots - gaidām gan dziedātājus un dejotājus, gan triku meistarus, aktiermeistarības entuziastus un amatniekus, arī neparastu performanču autorus," mudināja Beta Beidz.

Atlases raidījumos un pusfinālā dalībniekus vērtēs tikai žūrija, bet fināla tiešraidē uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums. Kopā notiks piecas atlases kārtas, katrā piedalīsies seši līdz astoņi dalībnieki. No katras atlases kārtas pusfinālā iekļūs divi dalībnieki, katrā pusfinālā piedalīsies pieci dalībnieki, divi labākie iekļūs finālā. Finālā startēs četri labākie "Ko tu proti, Latvija?" dalībnieki.

Konkursa žūrijā būs sudraba un bronzas medaļu ieguvēja, paravieglatlēte Diāna Dadzīte, ģitārists un komponists Mārcis Auziņš, kurš spēj novērtēt ieguldīto darbu, jo pats trenē savu spēles tehniku sešas stundas dienā, kā arī LTV ziņu vadītāja Ilze Dobele, kura arī pasniedz vieslekcijas Latvijas Mākslas akadēmijā un vada diskusijas par dizainu.

Skatītāji un dalībnieku atbalstītāji varēs apmeklēt raidījumu ierakstus klātienē vai pieslēgties attālināti atbilstoši valstī noteiktajiem epidemioloģiskās drošības noteikumiem.

"Ko Tu proti, Latvija?" ideja balstīta vienā no pirmajiem LTV talantu šoviem - "Ko tu proti?". Toreiz sevi uz skatuves pirmo reizi pieteica šī brīža šovbiznesa un kultūras zvaigznes - dziedātāji Intars Busulis un Lauris Reiniks, aktieri Kaspars Znotiņš un Gundars Silakaktiņš. Tomēr jaunajā šovā LTV vēlas uzrunāt Latvijā dzīvojošos cilvēkus visās vecuma grupās, ar visdažādākajām prasmēm, hobijiem un talantiem.

Šovs būs ne vien lielākā talantu meklēšana un latviešu talantu apzināšana, bet arī iespēja ieraudzīt to, cik multikulturālā un daudzveidīgā sabiedrībā dzīvojam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu