Adele pirmo reizi atklāti par to, kā viņai izdevies trīs gadu laikā zaudēt 45 kilogramus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Britu dziedātāja Adele (33) pirmo reizi publiski izteikusies par savu jauno dzīvesveidu, kas saistīts ar mūziķes svara zudumu.

Intervijā žurnāla "Vogue" britu versijai Adele atklāj, ka viņas sporta rutīna sevī ietver svarcelšanu un apļa treniņus, un šādi viņa trīs gadu laikā atbrīvojusies no 45 kilogramiem liekā svara.

Dziedātāja uzsver, ka viņas lūzuma punkts bija laulības izjukšana 2019. gadā, taču jau ilgāku laiku pirms šķiršanās viņa nav jutusies laimīga.  

Adele atklāj, ka karantīnas laikā viņa sportojusi trīs reizes dienā: "Es cilāju svarus no rīta, pēcpusdienā dodos pārgājienā vai nodarbojos ar boksu, un vakarā man ir kardio treniņš."

Populārā dziedātāja norādīja, ka svaru zaudējusi tikai intensīvo treniņu dēļ. "Nekādas badošanās, nekā. Es ēdu vairāk nekā jebkad, jo ļoti smagi strādāju."

Tāpat viņa noliedz, ka būtu pievērsusies sportam, lai notievētu. "Tas bija manas trauksmes dēļ. Sportojot es jutos labāk. Tas nekad nav bijis par svaru - tas bija tādēļ, lai kļūtu spēcīgāka un veltītu laiku sev bez telefona. Es kļuvu atkarīga [no sporta]." 

Es nodomāju - ja varu padarīt savu ķermeni fiziski spēcīgu un to varu sajust un redzēt, tad varbūt kādu dienu varu padarīt stipru arī savu prātu un emocijas."

Arī Adeles treneris izdevumam apstiprina, ka Adeles mērķis bija kļūt stiprākai - fiziski un mentāli.

Kā zināms, 2019. gada aprīlī izjuka Adeles un viņas vīra, uzņēmēja Saimona Konecki (47) laulība. ​Kopīgā paziņojumā abi atklāja, ka ir apņēmušies turpināt audzināt dēlu mīlošās attiecībās. Adeles dēls Andželo nāca pasaulē 2012. gadā, bet dziedātāja ar mīļoto mija gredzenus vien 2016. gadā.

Nu Adelei izveidojušās jaunas attiecības ar basketbolista Lebrona Džeimsa aģentu Riču Polu (39).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu