Skandalozais duets "t.A.T.u." plāno atgriezties mūzikas biznesā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Duets "t.A.T.u." un Jūlija Volkova mūsdienās
Duets "t.A.T.u." un Jūlija Volkova mūsdienās Foto: publicitātes

Skandalozā Krievijas dueta "t.A.T.u." soliste Jūlija Volkova publicējusi 15 sekunžu garu video, kurā apstiprina baumas par dueta apvienošanos vienam koncertam 2022. gadā. 

Ļenas Katinas un Jūlijas Volkovas duets tūkstošgades sākumā iekaroja ne tikai Krievijas, bet arī pasaules topus ar savu lesbiešu-meiteņu tēlu un singlu angļu mēlē "All The Things She Said". Krievu valodā šī dziesma saucās "Es sajuku prātā" ("Я сошла с ума").

2002. gadā izdotais provokatīvais video atsevišķās televīzijās tika cenzēts. 

Grupas pirmsākumos toreiz četrpadsmit un piecpadsmit gadus vecās meitenes Ļena un Jūlija plašu ievērību iemantoja ar lesbiešu-skolnieču tēlu, īpaši lielu popularitāti iegūstot Japānā. Taču viņu 2003. gadā izdotajā dokumentālajā filmā "t.A.T.u. anatomija" tika atklāts, ka šis tēls bijis tikai grupas imidža dēļ un ka viņas patiesībā nav lesbietes.

Tagad, desmit gadus pēc grupas oficiālās izjukšanas, meitenes nolēmušas atkal apvienoties. Par to paziņoja gan Ļena, gan savos sociālajos tīklos arī Volkova, kura pēdējos gados mediju uzmanības lokā nonāca ar dažādiem skandaloziem izgājieniem - pievēršanos islāmam, plastiskajām operācijām un homofobiskiem komentāriem 2014. gadā.  

2003. gadā "t.A.T.u" bija plānots uzstāties Rīgā, taču koncerts atcelts. Tā vietā grupas meitenes Rīgā viesojās kā Eirovīzijas dalībnieces un ierindojās 3. vietā. Grupas solokoncerts Rīgā notika 2006. gadā.

Jūlija Volkova
Jūlija Volkova Foto: скриншот видео с YouTube
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu