"Omītes bija šokā..." UFC cīkstone atminas, kā Maskavā pamatīgi pārmācījusi kādu rupekli (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Liāna Džožua
Liāna Džožua Foto: Instagram.com/ @likajojua

UFC cīkstone Liāna Džožua sarunā ar telekanālu "Eurosport" atklāja, ka pirms vairākiem gadiem Maskavā kārtīgi pārmācījusi kādu vīrieti, kurš sabiedriskajā transportā pie viņas vērsies ar ļoti aizskarošiem izteikumiem.

26 gadus vecā gruzīnu cīkstone, kura šobrīd cīņas aizvada pasaules prestižākajā jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijā UFC savulaik prasmes slīpēja Maskavā, kur viņa reiz sastapās ar ļoti nepatīkamu sabiedriskā autobusa pasažieri.

Toreiz cīkstonei bijuši aptuveni 20 gadi un viņa pēcpusdienā sēdusies autobusā, lai apmeklētu treniņu.

"Četras vietas bija brīvas. Es apsēdos vienā no tām un blakus sev noliku somu. Bet nedaudz tālāk bija vēl divas brīvas vietas. Autobusā iekāpa aptuveni 50 gadus vecs vīrietis. Viņš bija tērpts normāli - varēja redzēt, ka viņš dodas mājās no darba. Viņš pienāca pie manis un ļoti rupjā tonī prasīja, lai aizvācu somu," atminas cīkstone.

Džožua vīrietim pārprasījusi, vai viņam trūkstot vietas. Uz to vīrietis atbildējis ar papildus rupjībām.

Jaunā meitene tobrīd neesot spējusi valdīt emocijas, piecēlusies un gājusi uz autobusa izeju: "Nekad nebiju nonākusi konfliktā ar pieaugušiem cilvēkiem. Sāku raudāt, paņēmu savu somu un gāju uz izeju."

Tomēr vīrietim ar to nebija gana. Neskatoties uz to, ka Džožua jau izkāpa no autobusa, viņš meitenei sekoja.

Kad autobusa durvis aizvērās, vīrietis turpināja jauno cīkstoni aizskart: "Tu, tumšā, ja es tevi vēlreiz redzēšu..."

Šis aizvainojums bijis Džožua "pēdējais piliens": "Man "aizkrita ciet" un sāku viņu sist. Izdarīju divu sitienu kombināciju, viņš to uzņēma un iesita man pretim. Es atbildēju ar vēl vienu divu sitienu kombināciju. Izveidojās jokaina situācija. Tuvumā sēdošās omītes bija šokā: "Meitene, ko tu dari?""

"Tas vīrietis nebija gatavs. Viņš nebija atlēts, bet gan ofisa darbinieks. Viņš sāka mukt. Es metos viņam pakaļ, bet tad sapratu, ka pieturā palika soma. Nodomāju: "Velns ar viņu." Un atgriezos pēc savas somas," atcerējās cīkstone.

Džožua šobrīd, kā jau minēts, cīnās UFC, kur viņa aizvadījusi trīs dueļus, izcīnot vienu uzvaru un piedzīvojot divas neveiksmes. Savas profesionālās karjeras laikā viņa ir izcīnījusi astoņas uzvaras un piedzīvojusi četrus zaudējumus.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu