Jānis Jarāns pārcietis divas smagas sirds operācijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Jarāns
Jānis Jarāns Foto: Ieva Čīka/LETA

Aktieris Jānis Jarāns (66) pārcietis divas smagas sirds operācijas, kuru rezultātā teju mēnesi bijis slimnīcā.

Jarāns izdevumam "Kas Jauns?" atklāj, ka viņam savulaik tikusi veikta sirds asinsvadu stentēšana pēc kuras viņš ik gadu pārbauda, kādā stāvoklī ir veselība.

Pēc pēdējās vizītes ārsti nolēma, ka nepieciešams veikt operāciju - aktierim tikusi veikta sirds aortas protezēšana. Taču nākamajā dienā konstatēts, ka sakrājušies asins recekļi, kuri nekavējoties jāizņem, 66 gadus vecajam aktierim pārciešot vēl vienu operāciju.

Tāpat aktieris izdevumam uzsver, ka pēc slimnīcas pamešanas tās palātas tikušas atbrīvotas, lai varētu ārstēt Covid-19 skartos. "Iedomājieties tik – izļurkātu aortu aizstāj ar protēzi, un varu dzīvot tālāk. Mēs pat aizdomāties nespējam, cik augstas klases mediķi un cik moderna medicīna mums Latvijā ir. Tikmēr mums sabiedrībā atrodas ļaudis, kas apšauba mediķu profesionalitāti, ignorē ārstu teikto, kā rezultātā tagad slimnīcā visas gultas tiek pārkārtotas saslimušajiem ar Covid-19. (..) Būtu potējušies, tāda situācija nepienāktu. Man dusmas nāk par šādu vienas daļas sabiedrības bezatbildību, kā dēļ ciešam mēs visi," norāda Jarāns.

7. oktobrī aktieris tika izrakstīts no slimnīcas un viņam nozīmēts trīs mēnešu atlabšanas periods. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu