Vaildera treneris komentē sava boksera nākotni sportā pēc diviem zaudējumiem pret Fjūriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Deonteja Vaildera galvenais treneris Maliks Skots atklājis, ka viņa trenētais bokseris vēl neplāno beigt sportista gaitas.

9. oktobrī Lasvegasā Fjūrijs aizstāvēja savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu un Vailderu uzvarēja 11. raundā ar nokautu.

"Deontejs finansiāli ir nodrošinājis savu ģimeni, tādēļ viņam nav jācīnās, lai nopelnītu iztiku," Skots sacīja televīzijas kanālam "iFL TV".

"Tomēr viņš nemaz neplāno beigt karjeru, un mēs neesam par to runājuši," piebilda treneris.

2018.gada decembrī abi bokseri Losandželosā cīnījās neizšķirti, bet nepilnus divus gadu vēlāk - pagājušā gada februārī - Fjūrijs divreiz uz ringa dēļiem noguldīja amerikāni, panākot, ka viņa treneri vēlāk aptur cīņu.

Pēc šīs cīņas Vailders bija tik saniknots, ka atlaida treneri Marku Brelendu, sākot sadarbību ar Skotu, kuru pats 2014.gadā bija pieveicis ringā.

Sestdienas cīņas gaitā bija pieci nokdauni, ceturtajā raundā divreiz uz dēļiem nonākt arī Fjūrijam. Britu bokseris pamatu uzvarai ielika desmitajā raundā, kad otro reizi cīņā aizsūtīja pretinieku nokdaunā.

Skots paziņoja, ka ne mirkli nav apsvēris iespēju pārtraukt cīņu.

35 gadus vecā Vaildera, kurš kopš 2015.gada vairāk nekā piecus gadus bija pasaules čempions, kontā ir 42 uzvaras, no kurām 41 ar nokautu, divi zaudējumi un arī neizšķirts.

Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas tagad pieder ukrainim Oleksandram Usikam, kurš septembrī Londonā pēc punktiem uzvarēja britu Entoniju Džošua.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu