FOTO un VIDEO ⟩ Sieviete ar motociklu veic neticamu lidojumu 117 metru augstumā un uzstāda pasaules rekordu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Motocikliste Keitija Meijere svētdienas, 10. oktobra, vakarā Tallinā uzstādīja pasaules rekordu, lidojot 117 metru augstumā no jumta uz jumtu 30 stāvu ēkā, vēsta portāls "Postimees".

Lai gan Meijere baidās no augstuma, viņa mudināja visus pārvarēt savas baildes. Viņa arī sacīja, ka līdz šim neviens ar motociklu šādus lēcienus no juma uz jumtu nav veicis.

Iepriekšējais rekords tika sasniegts 1989. gadā, kad lēciens notika no 16 stāvu ēka jumta Lasvegasā.

Pēc Meijeres teiktā, šis sporta veids ir nedaudz līdzīgs alpīnismam, tikai ar motociklu.

"Tā kā ir ļoti maz vietas, kur palielināt ātrumu, šis motocikls ir vienīgā iespējamā izvēle ātruma dēļ. Parasti lēcienam tiek izmantoti krosa velosipēdi," viņa sacīja.

Greznās viesnīcas "Swissotel", uz kuras jumta tika uzstādīts pasaules rekords, mārketinga vadītāja Kula Krona sacīja, ka uzņēmums ir gatavs uzņemties tehnisko jautājumu risināšanu.

"Sākumā šī ideja mums šķita ļoti traka, bet tajā pašā laikā mēs esam ļoti lepni, ka ir cilvēki, kas pilnveido un demonstrē savas prasmes pilnīgi jaunā līmenī. Mēs esam gandarīti, ka varam dot savu ieguldījumu," sacīja Krona.

Sportistei bija tikai viens mēģinājums izpildīt triku. Meijere tam gatavojās vasarā uz mežā uzstādītas rampas, līdz bija pārliecināta, ka ir gatava gan fiziski, gan garīgi veikt lidojumu 117 metru augstumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu