Pašreizējā Indianvelsas turnīra čempione Andresku piedzīvo zaudējumu igaunietei Kontaveitai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bjanka Andresku
Bjanka Andresku Foto: AFP/SCANPIX

Pēc zaudējuma igaunietei Anetei Kontaveitai Indianvelsas "WTA 1000" turnīrs noslēdzies tā pašreizējai čempionei Bjankai Andresku.

Turnīrs beidzies arī ar pirmo numuru izliktajai Karolīnai Pliškovai no Čehijas un amerikānietei Koko Gofai.

Ar uzvaru divos setos pār Pliškovu pirmo reizi "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā iekļuvusi pasaules ranga 115.vietā esošā brazīliete Beatrīsa Hadada Maja.

Kalifornijas tuksneša vējos pasaules trešā rakete Pliškova nespēja izpildīt pārliecinošas serves, un brazīliete uzvarēja ar 6-3, 7-5. Maja pamatturnīram kvalificējās tikai tādēļ, ka traumas dēļ no tā izstājās argentīniete Nadja Podoroska.

Maja nākamajā kārtā spēlēs pret Kontaveitu, kura turnīrā izlikta ar 18.numuru.

Pirmdien Kontaveita, kura uzvarējusi 15 no 16 pēdējām spēlēm, ar 7-6 (7-5), 6-3 apturēja Andresku, kura turnīrā izlikta ar 16.numuru, cerības aizstāvēt Indianvelsas turnīra čempiones titulu.

Savukārt ar 21.numuru izliktā spāniete Paula Badosa ar 6-2, 6-2 pārspēja ar 15.numuru izlikto Gofu.

Divu iepriekšējo Indianvelsas turnīru finālā zaudējušo tenisistu cīņā ar 6-2, 1-6, 6-4 uzvarēja ar desmito numuru izliktā vāciete Andželika Kerbere, kura pārspēja ar 20.numuru izlikto Darju Kasatkinu no Krievijas.

Ar trešo numuru izliktā čehiete Barbora Krejčikova ar 6-2, 6-3 pārspēja Amandu Aņisimovu no ASV, bet tunisiete Onsa Žabēra, kura izlikta ar 12.numuru, ar 6-1, 6-3 uzvarēja ar 22.numuru izlikto Danielu Rosu Kolinsu no ASV.

Jau ziņots, ka Indianvelsas turnīra astotdaļfinālu sasniegusi arī Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko.

Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 29.vietu un šajā turnīrā izsēta ar 24.numuru, astotdaļfinālā otrdien tiksies ar turnīra otro raketi un ranga ceturto numuru Igu Švjonteku no Polijas.

2020.gadā Indianvelsas turnīrs nenotika, bet 2019.gadā tajā uzvarēja Bjanka Andresku no Kanādas.

Turnīrs Indianvelsā norisinās uz cietā seguma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu