Linda Mūrniece: Pirmo reizi dzīvē esmu viena (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece atklāja, kā jūtas, būdama viena pati. 

Šobrīd bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece ir pārmaiņu priekšā – abi bērni ir izauguši un devušies savā dzīvē, kas nozīmē, ka arī viņai pašai ir jāiemācās dzīvot citādāk.

"Nav kam gatavot vairs. Dzīvoklis arī ir tukšs un katru reizi atgriežoties, uzdzen skumjas. Kā es sevi mierinu, bija jau laiks man uzsākt patstāvīgu dzīvi. Padomā, cik man gadu – tak vienreiz jākļūst patstāvīgai. Es pirmo reizi dzīvē esmu viena," atklāj Linda Mūrniece.

Tāpat viņa saka, ka katram ir brīva izvēle – justies vientuļam vai izbaudīt laiku vienatnē ar sevi.

"Vientuļa es nejūtos, bet neteiktu, ka izbaudu vienatni. Man tomēr vajag ikdienas komunikāciju. Bet līdz tam ir jānonāk, lai saprastu, ka apprecēšanās uz diviem mēnešiem neizglābj no sajūtas, ka nebūsi viens. Tas neko neglābj," tā Linda.

Viņa atklāj, ka brīžos, kad ir nepieciešams pārmaiņas, pirmais, ko viņa dara – nomaina dzīves vietu. Šobrīd padomā ir arī šis solis, kā arī viņa uzsākusi darba meklējumus un pirmo reizi dzīvē uzrakstījusi CV un bijusi uz darba interviju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu