Bertāns trāpa trīs metienus no distances NBA pārbaudes spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas spēlē pret Toronto "Raptors".

Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" cieta trešo zaudējumu pārbaudes spēlēs, piekāpjoties "Raptors" ar rezultātu 108:113 (30:26, 28:32, 31:23, 19:32).

Latviešu basketbolists laukumā pavadīja 18 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no septiņiem tālmetieniem, aizvadot rezultatīvāko pārbaudes spēli. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu un sakrāja divas personīgās piezīmes, spēli beidzot ar negatīvu +/- koeficientu -8.

Vašingtonas vienības rezultatīvākais spēlētājs ar 24 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija Kails Kuzma, bet 17 punktus un divus bloķētus metienus pievienoja Montrezls Harels. "Raptors" rindās ar 22 gūtiem punktiem un trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās Malahi Flins.

Vašingtonas vienībai pirmssezonā ir atlikusi viena spēle, kas tiks aizvadīta sestdien izbraukumā pret Ņujorkas "Knicks" vienību.

Regulārais čempionāts sāksies 19.oktobrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu