Mārtiņš Rītiņš savu grezno Baltezera īpašumu pārdevis brāļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Rītiņš
Mārtiņš Rītiņš Foto: LETA

2019. gada nogalē izskanēja runas, ka pārdošanā nonākusi populārā pavāra Mārtiņa Rītiņa (71) savrupmāja Baltezerā. Nu zināms, kas tajā mitinās.

Šonedēļ žurnāls "Ieva" vēsta, ka māja nonākusi Mārtiņa Rītiņa brāļu - Andreja (75) un Jāņa (77) - rokās. Rītiņa brāļi, kuri iepriekš dzīvoja Londonā, 3. janvārī ieradās Latvijā uz palikšanu.

Kad Andrejs un Jānis uzzināja, ka jaunākais brālis grasās pārdot savu slaveno Baltezera māju ar dārzu, priedēm un vistām. To uzzinot, Andreja meita Anna jautājusi, kāpēc brāļi to nepērk? "Un, tā kā es Annu mūžīgi izlutinu un gribu viņai iepatikties, es teicu: jā, tūlīt!" atzīstas Andrejs.

Tad arī nolēmuši – ja Mārtiņš par māju neprasīs pārāk daudz, brāļi pārdos savu māju Londonā un to nopirks.

2019. gadā žurnāls "Privātā Dzīve" vēstīja, ka 2589 kvadrātmetrus lielais zemes gabals un 169 kvadrātmetrus plašā māja tiek tirgota par 350 000 eiro. Mājai ir četras istabas, guļamistaba un vannasistaba, izbūvēts plašs pagrabs. Īpašumā ir arī četras autostāvvietas. Spriežot pēc sludinājuma, īpašums tiek pārdots ar visām mēbelēm. Saimniecībā ierīkoti luksusa "vistu apartamenti" – pie griestiem karājas lustra, sienas rotā grebtas koka glezniņas, katrai vistai ir sava guļvieta kastē, stūrī pie griestiem uzstādīta novērošanas kamera.

Pats Mārtiņš Rītiņš tagad mitinās dzīvoklī Rīgā.

Tāpat brāļi žurnālam "Ieva" atklāj, ka Mārtiņa lepnumu, visas vienpadsmit vistas, viņi turpina lutināt, vienu nedēļu tās baro viens, otru otrs. Savukārt Mārtiņa gailim apgriezts kakls un viņš nonācis zupā, jo Jānis paziņojis, ka nepārcelsies uz Baltezeru, kamēr tur būs kāds, kurš katru rītu četros no rīta sāk klaigāt.

Kā zināms, Māju šefpavārs iegādājās 2000. gadā ar domu, ka tur dzīvos viņa mamma. Pēc tam mājā sāka dzīvot arī pats Rītiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu