Kailijas Dženeres bijušo mīļoto apsūdz vardarbībā pret sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Reperis Tyga
Reperis Tyga Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperis Tyga (31) apsūdzēts vardarbībā pret bijušo draudzeni, vēsta ārvalstu mediji. 

Cietusī esot 22 gadus vecā modele Kamarina Svansone, par kuras attiecībām ar reperi publiski kļuva zināms šā gada pavasarī. 

Reperim pietuvināts avots tenku portālam "TMZ" atklāja, ka Svansone ieradās repera mājās pirmdien, pulksten 3.00, "klaigājot" uz viņa lieveņa un būdami šķietami apreibinošu vielu ietekmē. Reperis esot ielaidis sievieti savās mājās, kur situācija eskalējusies. 

Savukārt modele apgalvo, ka reperis esot nosūtījis transportlīdzekli uz viņas mājām, un abi ejot cauri šķiršanās procesam. 

Tāpat Svansone apgalvo, ka strīda laikā reperis kļuvis vardarbīgs, un viņa repera māju pametusi kopā ar savu māti, kura atbraukusi pakaļ un nogādājusi meitu policijas iecirknī, kur tika uzrakstīts iesniegums par vardarbību ģimenē. 

Svansone arī sociālajos tīklos pastāstīja par notikušo, publiskojot fotoattēlus, kuros redzams, ka viņai ir zila acs.

Tāpat sieviete dalījās ar ekrānuzņēmumu no kādas sarakstes, šķietami, ar reperi, kurš pirmdienas rītā, neilgi pēc pulksten 7.00 nosūtījis viņai īsziņu: "Tik ļoti sāp." Viņa atbildējusi: "Es nespēju noticēt, ka tam šādi ir jābeidzas. Mana sirds ir salauzta un es nezināju, ka tu ko tādu spētu man nodarīt."

Pats reperis brīvprātīgi ieradās policijas iecirknī otrdien, 12. oktobrī, un tika arestēts. Drīz vien pēc tam viņš tika atbrīvots par drošības līdzekli - 50 tūkstošiem ASV dolāru (42 tūkstoši eiro).

Iepriekš reperi vienoja romantiskas attiecības ar amerikāņu realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigzni un uzņēmēju Kailiju Dženeri. 

Tyga un Kailija Dženere 2015. gadā
Tyga un Kailija Dženere 2015. gadā Foto: AFP/SCANPIX
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu