Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ Benzīna vedējs nāvējoši notriec elektroskūtera vadītāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien ap pulksten 16 Liepājā, Ganību ielā netālu no krustojuma ar Dunikas ielu, notika traģēdija – dzīvību zaudēja cilvēks, vēsta portāls "Liepajniekiem.lv".

Portāls negadījuma vietā noskaidroja, ka elektroskūtera vadītāju notrieca benzīna vedējs. Uz vietas strādāja Valsts policijas amatpersonas, tiesa, izmeklēšanas galīgajam slēdzienam būs nepieciešamas ekspertīzes.

Negadījumā iesaistītā kompānijas "Viada" benzīna vedēja šoferis Armands bija šokā un krietni pēc notikušā vēl nevarēja atjēgties, kaut ārēji bija mierīgs. Viņš gatavojās par notikušo pavēstīt ģimenei Ikšķilē.

Viņu mierināja citas smagās automašīnas vadītājs no Lietuvas, kas bloķētās ielas dēļ bija apstājies pirms traģēdijas vietas un nokavēja prāmi Liepājas ostā. "Nomierinies, kolēģi, neko vairs nevar darīt," viņš sacīja.

Armanda stāsta, ka viņš braucis pa Ganību ielu pilsētas virzienā, bet vīrietis ar skūteri no Dunikas ielas iegriezies Ganību ielā pa labi.

Benzīna auto bijis jau viņam blakus, kad skūtera vadītājs pie gājēju pārejas strauji pagriezies pa kreisi, lai, iespējams, šķērsotu ielu un uzreiz pakļuvis zem benzīna vedēja velkošajiem riteņiem. Vai šī versija ir patiesa, noskaidros izmeklētāji.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu