Oktobrī pirmizrādi piedzīvos grupas "Prāta vētra" jaunā albuma "Gads bez kalendāra" koncertfilma (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Prāta Vētra"
"Prāta Vētra" Foto: Paula Čurkste/LETA

Platformā "pratavetrafeels.lv" 21.oktobrī plkst.20 pirmizrādi piedzīvos grupas "Prāta vētra" jaunā albuma "Gads bez kalendāra" koncertfilma, informēja grupas producente Aija Auškāpa.

Viņa pavēstīja, ka albums "Gads bez kalendāra" tapis divus gadus un šoreiz ieraksts būs ne tikai klausāms, bet arī skatāms koncertfilmā. Tāpat grupa jauno albumu nolēmusi izdot citādākā formātā - īpaši izveidotā studijā tika nofilmētas visas jaunā albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā. Koncertfilmas īpašie viesi ir grupa "Tautumeitas", hiphopa mākslinieks "ansis", dziedātāji "Dons" un Intars Busulis, kā arī aktieris Saša Petrovs no Krievijas.

Koncertfilmā būs dzirdamas jau zināmās dziesmas no jaunā albuma, piemēram,"Feels" un "Karuseļi", kā arī pilnīgi jaunas dziesmas: "Smarža", "Aiz sienas", "Papīra lidmašīnas", "Tur, kur Dieva kamanas slīd", "Dzelzceļnieks", "Gads bez kalendāra", "Tavas pēdas pagalmā" un "Lonesome Moon".

Albuma producents ir zviedrs Povels Olsons, ar kuru grupa sadarbojas jau vairāku gadu garumā, bet kā dziesmu tekstu autori šoreiz piedalās arī Jānis Šipkēvics un Ingus Bērziņš.

Koncertfilmu "Gads bez kalendāra" varēs skatīties platformā "pratavetrafeels.lv" un biļetes var iegādāties tīmekļvietnē "ekase.lv". Auškāpa norādīja, ka biļetes pieejamas dažādos komplektos - vienā no tiem būs kartīte ar grupas dalībnieku parakstiem, citā atslēgu piekariņu komplekts "Feels", jaunā albuma vinils ar autogrāfiem, bet vēl citā "Zoom" tikšanās ar grupu koncertfilmas pirmizrādes dienā.

Paredzēts, ka novembrī grupa dosies jaunā albuma "Gads bez kalendāra" koncertturnejā Lielbritānijā, Īrijā un Krievijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu