VIDEO Rīgā autovadītājs alkohola reibumā apskādē svešu automašīnu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Stephen Barnes/shutterstock.com

Kāds dzērajšoferis Pārdaugavā savu bīstamo braucienu pusdienlaikā noslēdza vienā no šaurajām Iļģuciema ieliņām, apskādējot savu un svešu automašīnu. Likumsargiem atbraucot, vadītāja vietā inspektorus sagaidīja tikai aculiecinieku pulks, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pārdaugavā kāds dzērājšoferis savu bīstamo braucienu pusdienlaikā noslēdza vienā no šaurajām Iļģuciema ieliņām, apskādējot savu un svešu automašīnu. Likumsargiem atbraucot, vadītāja vietā inspektorus sagaidīja tikai sašutuši aculiecinieki.

Nepārliecinoši iebraucot Reņģes ielas pagalmā un nobraucot garām ceļmalā stāvošai "Opel" automašīnai, tai uz virsbūves sāna atstājot švīku, "Audi|" vadītājs beidzot saprata, ka jāapstājas. Tomēr pilnībā apturēt braucamo bez starpgadījumiem nesanāca.

Auto uztriecās betona stabam. Protams, šāda neveiklu manevru virkne klusajā ieliņā nevarēja neieinteresēt apkārtējos, un līdzcilvēki, pieļaujot, ka šoferis to pats neizdarīs, nolēma par negadījumiem ziņot Valsts policijai.

Palīgā inspektoriem atbrauca arī kolēģi no pašvaldības policijas, bet vēlāk atklājās, ka papildspēki nav nepieciešami. Šajā gadījumā, lai arī sākotnēji "Audi" vadītāja komunikācija ar likumsargiem notika paaugstinātos toņos, vēlāk vīrietis tomēr nomierinājās un piekrita alkohola koncentrācijas pārbaudei. Mērījuma rezultāts bija teju trīs promiles.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu