Rīgas "Dinamo" mēģinās palikt uz panākumu takas mačā pret "Ņeftehimik"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā tiksies ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību.

Mačs "Arēna Rīga" sāksies plkst.19.30, un tiešraidē to varēs redzēt "TV3 Sport HD".

Otrdien rīdzinieki mājās uzvarēja Novosibirskas "Sibirj" ar rezultātu 4:1, revanšējoties par zaudējumu izbraukumā. "Dinamo" labā divus vārtus guva Emīls Puarjē.

Pēdējā aizvadītajā spēlē "Ņeftehimik" ar rezultātu 6:3 uzvarēja Helsinku "Jokerit". Pirms tam Ņižņekamskas vienībai bija pieci zaudējumi pēc kārtas.

Pēc šīs spēles Rīgas komanda dosies izbraukumā uz Podoļsku, kur spēkosies ar Mika Indraša pārstāvēto "Vitjaz", bet pēc tam atgriezīsies uz vienu mājas spēli pret Magņitogorskas "Metallurg".

Rīgas "Dinamo", izcīnot 15 punktus 17 aizvadītās spēlēs, ieņem desmito vietu Rietumu konferencē. Ņižņekamskas vienība Austrumu konferencē ieņem septīto vietu ar izcīnītiem 14 punktiem 16 spēlēs.

Abas komandas KHL tikušās 25 reizes, no kurām 12 reizes Rīgas vienība uzvarējusi pamatlaikā, bet pa vienai uzvarai izcīnījusi papildlaikā un pēcspēles metienos.

"Dinamo" traumēto spēlētāju sarakstā ir divi spēlētāji - Frenks Korrādo un Rūdolfs Červenijs. Viesu rindās traumēto sarakstā nav neviena spēlētāja.

"Dinamo" galvenais treneris šosezon ir krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistē Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu