Medvedevs apstājas Indianvelsas turnīra astotdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daņiils Medvedevs
Daņiils Medvedevs Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas tenisists Daņiils Medvedevs, kurš Indianvelsas "WTA 1000" turnīrā bija izlikts ar pirmo numuru, zaudējumu piedzīvoja jau astotdaļfināla mačā.

"US Open" pašreizējais čempions līdz ceturtajai kārtai Indianvelsas turnīrā nebija zaudējis nevienu setu, tomēr trešdien ar 4-6, 6-4, 6-3 atzina ar 23.numuru izliktā bulgāra Grigora Dimitrova pārākumu.

Ceturtdaļfinālā Dimitrovs tiksies ar poli Hubertu Hurkaču, kurš turnīrā izlikts ar astoto numuru un astotdaļfinālā ar rezultātu 6-1, 6-3 uzvarēja krievu Aslanu Karacevu, kurš izlikts ar 19.numuru.

Labāko astotniekā iekļuvis ar otro numuru izliktais grieķis Stefans Cicips, kurš ar rezultātu 6-7 (3/7), 7-6 (7/3), 6-2 uzvarēja Aleksu de Minoru no Austrālijas, kurš izlikts ar 22.numuru.

Nākamajā kārtā Cicips tiksies ar Gruzijas tenisistu Nikolozu Basilašvili, kurš izlikts ar 29.numuru un astotdaļfinālā ar rezultātu 6-4, 7-6 (8/6) uzvarēja ar 24.numuru izlikto Karenu Hačanovu no Krievijas.

Ar trešo numuru turnīrā izliktais Aleksandrs Zverevs no Vācijas ar 6-1, 6-3 uzvarēja francūzi Gaelu Monfisu, kurš izlikts ar 14.numuru.

Ceturtdaļfinālā Zverevs spēlēs pret amerikāni Teiloru Fricu, kurš ar rezultātu 6-4, 6-3 uzvarēja ar desmito numuru izlikto itāli Janniku Zinneru.

Pēc uzvaras pār amerikāni Tomiju Polu ceturtdaļfinālā iekļuvis arī ar 21.numuru izliktais britu tenisists Kemerons Norijs. Spēle trešdien beidzās ar rezultātu 6-4, 4-6, 6-2.

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Norijs spēlēs pret argentīnieti Djego Švarcmanu. Ar 11.numuru izliktais Švarcmans astotdaļfinālā ar rezultātu 6-3, 6-3 pārspēja ar sesto numuru izlikto norvēģi Kasperu Rūdu.

2020.gadā Indianvelsas turnīrs nenotika, bet 2019.gadā tajā uzvarēja austrietis Dominiks Tīms.

Turnīrs Indianvelsā norisinās uz cietā seguma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu