Piektdienas horoskops: 15. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 15. oktobrim.

AUNS

Kaut arī šodien būtu jādarbojas ar pilnu jaudu, ir jau tāda mazliet gaisīga brīvdienu sajūta. Brīvbrīžos sazinies ar radiem un draugiem un apspried plānus nedēļas nogalei.

VĒRSIS

Šodien var nākties pastrādāt ilgāk, bet, ja tev ir ģimene, tad nospraud robežas, kur darbs, kur mājas dzīve. Vakarā kopā ar saviem mīļajiem saplāno, ko darīsiet brīvdienās.

DVĪŅI

Rosīga un ražīga diena. Ātri atrisināsi visdažādākos jautājumus. Un kāds jau pat pamanīsies iesākt to, kas darāms jaunnedēļ. Vakarā prieks no kāda kultūras pasākuma.

VĒZIS

Vari izvirzīt ambiciozus mērķus profesionālajā jomā. Neturies pie iegūtā, bet orientējies uz jauniem sasniegumiem. Daudz ideju, un lieli nākotnes plāni.

LAUVA

Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas un izveidosi noderīgus kontaktus. Tikai jāpievērš uzmanība līgumu detaļām un jātur perfektā kārtībā dokumenti. Šodien lietišķajās lietās iespējamas jukas.

JAUNAVA

Loģika ir tava stiprā puse, bet necenties par katru cenu pierādīt savu taisnību – kāds strīdēsies pretī, kāds apbižosies. Visas saspringtās situācijas jārisina mierīgi

SVARI

Nedēļas pēdējā darba diena paies ražīgi. Sekmīgi tiksi galā ar darba pienākumiem un pievakarē vēl paspēsi paveikt arī dažādus mājas darbus.

SKORPIONS

Darbs paņems daudz enerģijas un liksies, ka notiek cīņa ar vējdzirnavām. Vienmēr var apstāties un izvērtēt, vai tieši tajā konkrētajā reizē ir vērts pūlēties.

STRĒLNIEKS

Peļņas jautājumiem vajadzētu pieiet kreatīvi. Nebīsties no idejām, par kurām citi brīnās vai kritizē. Šodien tev var izdoties šķietami neiespējamais.

MEŽĀZIS

Ja šodien runa par atalgojumu vai biznesa darījumiem, tad visas vienošanās noformē korektos līgumos. Nevajadzētu uzticēties un paļauties uz godavārdu.

ŪDENSVĪRS

Tev līdzās ir daudz labu cilvēku un seni, uzticami draugi. Tieši uz viņiem vajadzības gadījumā vari paļauties, īstajā brīdī kāds būs blakus, un palīdzēs ar padomu vai praktiski.

ZIVIS

Šodien atrodi laiku pats sev, lai sakārtotu domas un izdarītu secinājumus. Varbūt pienācis brīdis dzīvē kaut ko mainīt, pārkārtot un darīt labāk, nekā iepriekš.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu