Sestdienas horoskops: 16. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 16. oktobrim.

AUNS

Var rasties vēlme doties lielajā iepirkšanās tūrē, taču diez vai vajag. Tēriņi var būt lielāki, nekā vajadzētu. Labāk dodies pie dabas un pievērsies sportiskām aktivitātēm.

VĒRSIS

Sirdslietu jomā domīgs noskaņojums. Analizēsi situācijas un prātosi, vai viss tiešām ir tā, kā tu vēlies. Brīvajiem ļaudīm klusas simpātijas, ko tomēr vajadzētu izrādīt.

DVĪŅI

Šodien atpūties kopā ar draugiem – klātienē vai tiešsaistē, atkarībā no apstākļiem. Prieks no kultūras pasākumu baudīšanas, arī pašam var rasties vēlme darīt kaut ko radošu.

VĒZIS

Sajutīsi sevī kulināra dotumus un sāksi rosīties virtuvē, izmēģinot jaunas receptes. Kāds varbūt arī gatavos krājumus ziemai. Kad mājās pārticība – Vēzis jūtas labi.

LAUVA

Viens no taviem dzīves moto: „Mans nams – mana pils!” Kāds būs nolēmis izdaiļot interjeru, nomainot aizkarus, pārklājus un iegādājoties mākslas priekšmetus. Kāds plaši atvērs sava nama durvis mīļiem viesiem.

JAUNAVA

Pārdomu laiks. Šo dienu vēlams pavadīt mierīgi: veltot vairāk laika sev, savām interesēm, mīļotajam hobijam. Ja tas iespējams. Ja daudz pienākumu ģimenē, tomēr atrodi brīdi vienatnei.

SVARI

Visu dienu veltīsi saviem mīļajiem. Palutināsi ar gardu maltīti, būsi izplānojis aizraujošu pārgājienu vai izbraucienu, sazināsies ar tuviem cilvēkiem svešatnē. Valdīs sirsnīga atmosfēra.

SKORPIONS

Sirsnības diena. Labi, ja līdzās ir mīļotais cilvēks, ar kuru var saprasties no pus vārda. Ja nav – tad brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iespējas tādu satikt.

STRĒLNIEKS

Kāda tikšanās var izrādīties īpaša. Viens acu skats un maza simpātiju dzirkstelīte sāk kvēlot. Ja esi ar kādu kopā, tad vēlreiz pārliecināsies, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

MEŽĀZIS

Šodien brīvajiem ļaudīm iespējami sirdslietu piedzīvojumi, bet nemeties bez apdoma avantūrās! Ģimenes cilvēkiem – sirsnība un jauka kopā būšana.

ŪDENSVĪRS

Mājās diezgan nemierīgi. Uz līdzenas vietas var rasties sīki, sadzīviski strīdiņi. Nav vērts ar tiem bojāt omu un dienu. Vislabāk kopā doties jaukā izbraucienā.

ZIVIS

Prieku un baudījumu sagādās garas pastaigas gar jūru, pārgājiens pa Latvijas purvu takām vai citām gleznainām vietām. Harmonija un miers dvēselē.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu