"Latvijas Sirdsdziesmas" vadītāja Velga Vītola par Gunti Skrastiņu: Ir grūti noticēt tam, ka viņš ir prom

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Latvijassirdsdziesma

11. oktobrī mūžībā devās tautā iemīļotais aktieris un raidījuma "Latvijas Sirdsdziesma" vadītājs Guntis Skrastiņš. Viņa raidījuma partnere Velga Vītola intervijā tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāja, ka jau ilgāku laiku zinājusi par Skrastiņa slimību.

Velga Vītola atklāja, ka kolēģi ir zinājuši par faktu, ka Skrastiņš bijis slims jau ilgāku laiku, taču piebilda, ka pat ārstu varā nav bijis slimību apturēt.

"Mēs to situāciju zinājām. Tas nebija vienkārši. Ir jācīnās, jādomā labas domas. Es ticu, ka katram cilvēkam ir savas mūžs, savs laiks. Pašam un apkārtējiem šķiet, ka vēl jau varētu dzīvot un dzīvot... līdz simt gadiem. Kas attiecas uz veselību, tas pat īsti nav ārstu iespējās [to mainīt].

Pēdējā dzīves mēnesī Skrastiņa ārējās pārvērtības pamanīja teju visi raidījuma "Latvijas Sirdsdziesma" skatītāji. Vītola atklāja, ka aktieris nav publiski vēlējies apspriest savu veselības stāvokli. 

"Cilvēks vairs nav ar tik taisnu muguru, ir nomākts. Tā ir arī katra paša izvēle, to visu paturēt pie sevis. Guntim ar ārstiem bija ļoti labas attiecības.

Nedomāju, ka šis iznākums ir tādēļ, ka viņš nebūtu gājis pie ārstiem. Viņš to darīja.

Ir grūti noticēt tam, ka viņš ir prom, jo visus šos mēnešus cerējām, ka Guntis būs. Man arī ir grūti to visu formulēt vārdos, jo tādas lietas cilvēki runā ar sirdi, nevis ar vārdiem, un negribas pļāpāt pļāpāšanas pēc. Pagaidām neesmu to pieņēmusi. Varbūt tā arī ir, ka viņa gars vēl ir šeit," sacīja Velga. 

Pilnu interviju ar filmas veidotājiem lasi tiešsaistes žurnālā Klik - šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu