VIDEO ⟩ Par interneta sensāciju kļuvis video - Kariņš dzied, bet Pavļuts spēlē klavieres (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien, 14. oktobrī, sociālajos tīklos izplatījies divus gadus vecs video, kurā premjers Krišjānis Kariņš dzied un Veselības ministrs Daniels Pavļuts spēlē klavieres.

Video sociālo tīklu lietotāju vidū raisījis plašas diskusijas - kāpēc tas ir izplatīts publiski un vai tas nav kompromats.

Publicēto video savā "Facebook" profilā komentējis arī Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

"Publiskajā vidē ir nonācis kāds dažus gadus vecs video, kas atgādina par tiem laikiem, kad Covid – 19 vēl nebija ietekmējis mūsu ikdienu.

Video, kas tiek mērķtiecīgi izplatīts, ir uzņemts 2019. gada novembrī un parāda vienu no manām brīvā laika (kad tāds man vēl bija) aizraušanām – mūziku," raksta premjers.

"Es patiesi ceru, ka, beidzoties Covid-19 pandēmijai, mēs visi varēsim atgriezties normālā ikdienas dzīvē, kurā varam brīvi darīt to, ko katrs vēlamies, un arī vienoties kopīgā dziesmā. Novēlu visiem izturību un stipru veselību!" paziņojuma noslēgumā raksta Kariņš.

Tāpat septembrī ar jaunu sparu sociālajos tīklos tika apspriesta prezidenta Egila Levita 2019. gadā skolēniem veltītā uzruna Zinību dienā.

"Es domāju, ka ir ļoti labi, ka jūs, piemēram, kad ņemsiet kredītu automašīnai, varēsiet paši izrēķināt, kādi ir izdevīgākie kredīta noteikumi," savā uzrunā sacīja Levits.

Vieni vietnes "Twitter" lietotāji Levita kungu steidza dēvēt par latviešu labāko komiķi, citi sacīja, ka prezidents savas "pērles izkaisa visās malās un jomās".

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu