VIDEO ⟩ "Man miera nav vispār." Vīrietis terorizē savu bijušo dzīvesbiedreni. Policijai nākas izmantot elektrošoka pistoli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Ķekavā Valsts policijas darbinieki devušies pie kāda nepiekāpīga vīrieša, kurš nolēmis doties vizīte pie savas bijušās dzīvesbiedres. Vīrietis jau iepriekš bija ko sastrādājis, jo viņam ar tiesas lēmumu bija liegts tuvoties sievietes dzīvesvietai, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pievakarē, Ķekavas policisti devušies uz kādu daudzdzīvokļu namu, kura kāpņu telpā skandalējot agresīvs vīrietis.

Policijas darbiniekiem ierodoties notikuma vietā, kļuva zināms, ka tas ir sievietes vīrs, kurš iepriekš bijis agresīvs. Arī šoreiz viņš pie sievietes ieradies ar nazi un draudējis izdemolēt kāpņu telpu.

"Viņš sit ārā durvis, biedē bērnu. Man miera nav vispār.

[Kur viņš ir?-red.] Es nezinu, man nav pat viņa telefona. Varbūt viņš ir augšstāvā. Nevaru viņam pat piezvanīt. Nezinu, ko man darīt. Viņš lauž durvis. Es baidos no viņa. Man jau ir "nošķiršana"," skaidro sieviete.

Policija uzsāka izmeklēšanu un pēc neilga laika tika saņemta ziņa no kaimiņiem, ka vīrietis ir atgriezies. Uz policijas norādījumiem apstāties viņš nereaģēja, tāpēc darbinieki lietoja elektrošoka pistoli un tādā veidā vīrieti aizturēja.

aizturētais bija arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnā, kur izņemtas elektrošoka pistoles zondes, bet pēc tam aizvests uz tuvāko policijas iecirkni Baložos.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu