VIDEO ⟩ Jaunākā informācija par negadījumu Salaspilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ap plkst. 17.00 Salaspilī noticis iespaidīgs negadījums, kurā tika iesaistīti divi auto, bet viens no tiem pēc sadursmes apmetis kūleni un nonācis uz jumta, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Ceļš mājup Aivaram noslēdzās teju pie dzīvokļa durvīm. Skolas un Rīgas ielas krustojumā vīrietis iekūlās pamatīgā avārijā.

Portāla "Apollo.lv" aculiecinieka video

Aivara vadītā "Voklswagen" automašīna palika nepamanīta sievietei, kura sēdēja pie "BMW" stūres un šajā situācijā kundzei ir grūti ko pārmest, jo tā braukusi pa galveno ceļu un, visticamāk, saredzēt šķērsli ātrāk traucēja automašīnu kolonna, kas sastājās pie luksofora. Aivars savu vainu notikušajā nenoliedz, vien atceras brīžus, kad spēkrats piezemējās uz jumta. Laimīgā kārtā pēc iespaidīgā lidojuma vīrietis palika neskarts.

"Kūleņoju. NMPD atbrauca un apskatījās. Ne man, ne viņai nekādu problēmu nav. 100 metru līdz mājām palika," stāsta Aivars.

"BMW" vadītāja, lai arī notikumam tikusi cauri vien ar izbīli, komentārus kameras priekšā sniegt nevēlējās. Lai palīdzētu atgriezt spēkratu atpakaļ uz riteņiem, Salaspilī ieradās glābšanas dienests, un īsi pirms plkst. 19.00 kustība Skolas ielā tika pilnībā atjaunota.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu