Aktieris Daniels Kreigs apmeklē geju bārus, lai izvairītos no kautiņiem un agresīviem vīriešiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daniels Kreigs
Daniels Kreigs Foto: EPA/Neil Hall

Lai gan Daniels Kreigs slavenajās filmu sērijās par slepeno aģentu "007" atveido īstu "mačo", viņš saka, ka realitātē, ārpus ekrāna cenšas darīt visu iespējamo, lai izvairītos no agresīviem vīriešiem.

"Es apmeklēju geju bārus kopš vien sevi atceros. Viens no iemesliem, kādēļ tā rīkojos, jo ​​geju bāros es tik bieži netieku iesaistīts kautiņos," Kreigs sacīja podkāstā "Pusdienas ar Brūsu".

Britu aktieris stāstīja, ka viņš pirmo reizi agrā jaunībā sāka apmeklēt geju bārus, jo nevēlējās tikt piekauts, kas heteroseksuāļu bāros atgadījās diezgan bieži. Kreigs paskaidroja, ka bāra apmeklētājus nemulsina slavenā aktiera klātbūtne, lai gan viņš pats ir heteroseksuālis.

Viņš saka, ka neviens viņam tur nevaicā par aktiera seksualitāti, tādēļ tas padara homoseksuāļu bārus par "ļoti drošu vietu, kur atrasties".

Tā kā daudzas heteroseksuālas sievietes arī dodas atpūsties uz geju bāriem, Kreigs saka, ka tur var iepazīties ar dāmām. "Es varu tur satikt tik daudz sieviešu, jo viņas tur atrodas tieši tā paša iemesla dēļ, kādēļ es tur esmu," piebilda Kreigs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu