FOTO ⟩ "Lauku sētā" uzdarbojas garnadzis. Notikusi kārtējā zādzība (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar realitātes šovā "Lauku Sēta" jau atkal piedzīvosim zādzību. Cirvju komanda, vēloties labāk izpildīt vienu no nedēļas darbiem – zaptes vārīšanu – nozog Dakšām visu cukuru.

Kad atklājas zādzības fakts, izceļas pamatīgs kašķis, kurā aizsvilstas Aivis un paziņo, ka nozags visas savārītās zaptes burkas, ja Cirvji neatdos cukuru. Cirvju komanda sabijās no draudiem un ar cukuru tomēr padalās. Tā rezultātā arī Martai un Viktorijai izdodas izcelties ar sešu veidu zaptēm, lai gan pretinieki uzvāra tikai trīs veidu, toties – skaitliski vairāk. Kad Jānis kopā ar Aivi un Sandi nogaršo meiteņu veikumu, secinājums ir šāds: lai gan standarta, toties gardas.

Arī vīru vidū ir kašķi par nedēļas lielo darbu – sporta laukuma iekārtošanu. Sandis pārmet Kristapam un Aivim, ka abi paņēmuši vieglāko darbu, bet grūtākais atstāts Cirvjiem. Pavisam īgna un dusmīga vienurīt būs Iluta, jo secina, ka pārējie Cirvji, vēlēdamies viņu iegāzt, nav pamodinājuši. Vai Cirvji grib Ilutu padarīt par šīs nedēļas sliņķi un jau ceturto reizi sēdināt uz izbalsošanas soliņa?

Cirvju neformālais līderis Sandis, kurš uzņēmies šefību par kūpinātavas izgatavošanu, nav to uztaisījis, un dalībnieki nesaņem kūpināšanai paredzētās vistiņas. Tā vietā Jānis iepriecina viņus ar citu proteīna avotu - biezpienu un sliekām, kas jāsagatavo ēšanai. Viktorija un Marta nozūd uzreiz, jo sliekas esot pretīgas, tomēr Iluta un Mārīte ķeras pie slieku, kas lien pa pirkstiem un kņudina, apstrādes. Sandis gan ir drošs vai arī vēlas izcelties – viņš iesūc mutē un norij vēl dzīvas sliekas. Mazliet rūgtas esot gan, bet tas tāpēc, ka nav vēl pienācīgi pagatavotas jeb, teiksim kā ir, nav iztīrījušas iekšas ar biezpiena palīdzību. Kristaps pacienā Maiju un Ilutu ar ceptu vīngliemezi, kas, izrādās, esot tīri tā neko un atgādina cūkādiņas

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu