Ekstrasense brīdina jauno Igaunijas prezidentu par gaidāmajām problēmām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/Scanpix/Instagram

11. oktobrī Igaunijā stājās amatā jaunais valsts prezidents Alars Kariss. Ekstrasense Merilina Kerro ar taro kāršu palīdzību centās izprast, kādi būs jaunā prezidenta turpmākie darba gadi.

Ekstrasense Merilina Kerro stāsta, ka valsti šobrīd vada līdzsvarots cilvēks, par ko viņa personīgi ir ļoti priecīga. "Viņa dzīves numurs, ja pareizi atceros, bija septiņi. Tas nozīmē, ka viņš ir ļoti radošs cilvēks," sacīja gaišreģe.

"Radoši cilvēki, piemēram, Kariss, mēdz būt melanholiskāki. Citiem vārdiem sakot, viņos ir zināms daudzums sievišķās enerģijas, kas patiesībā ir labi. Šiem cilvēkiem ir ideāls līdzsvars starp vīrišķo un sievišķo enerģiju," sacīja Kerro.

Igauņu ekstrasense uzskata, ka vecāki vēlējušies dēlam Alaram dot citu vārdu. "Kad es saku "Alars Kariss", es saprotu, ka viņa mammai un tētim bija atšķirīga vārda versija. Ja viņi būtu izvēlējušies citu vārdu, viņi būtu mainījuši dēla likteni. Vārds Alars Kariss enerģētiski neder, jo tajā it kā apvienoti divi dažādi cilvēki," piebilda Kerro. 

Tāpēc viņa izveidoja taro kāršu izkārtojumu tikai uzvārdam "Kariss". Pēc gaišreģes teiktā, viņa jaunā amata laiks sāksies ļoti dinamiski - ar ļoti lieliem plāniem.

Kerro sacīja, ka jaunais prezidents ir diezgan viltīgs, taču viņam darbs jāsāk "praktiski no nulles". "Es teikšu, ka gada pirmajā pusē, līdz astoņiem mēnešiem prezidents vairāk strādās ar savu dvēseli un darīs vairāk, nekā nepieciešams. Tad kaut kas mainīsies. Tas mainīs igauņu finansiālo dzīvi," sacīja gaišreģe.

Pēc viņas teiktā, jaunais prezidents ir nepārprotami labāks Igaunijas tautai nekā viņa priekštece.

 "Kopumā es esmu par to, ka valsti pārvalda vīrieši, sievietes šim amatam ir pārāk emocionālas," piebilda ekstrasense.

Kerro no taro kārtīm nolasījusi, ka Kariss tiks pārvēlēts uz otro termiņu. "Viņš kļūs par visu mīļāko prezidentu. Es viņu sauktu par tautas prezidentu. Vienīgais viņš varētu "piebremzēt", Kariss visu uztver pārāk nopietni, un tas var radīt veselības problēmas. Viņa spēcīgās dzīvības enerģijas līdzsvars var tikt izsmelts pēc astoņiem mēnešiem, tieši tad varētu sagaidīt pirmās veselības problēmas," secināja Merilina.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu