Mode prasa upurus! Pārāk īsu šortu dēļ sieviete nonāk reanimācijā un knapi izvairās no nāves (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video

Izrādās, moderns apģērbs var būt nāvējoši bīstams. Viena ASV iedzīvotāja gandrīz zaudēja dzīvību, jo mīļāko šortu dēļ viņai izveidojās bīstama ādas infekcija un sepse.

Sema ar savu stāstu dalījās platformā "TikTok". Meitene pastāstīja, ka pēc astoņu stundu džinsa šortu ar paaugstinātu jostasvietu nēsāšanas viņa nonāca reanimācijā un gandrīz zaudēja dzīvību.

Tas notika pirms trim gadiem, kad Sema piekrita pavadīt dienu kopā ar kādu nesen iepazītu puisi. Viņa uzreiz saprata, ka uz randiņu uzvilkusi ļoti neērtas drēbes, jo šorti berzēja viņas ādu, bet nolēma ignorēt nepatīkamās sajūtas un vienkārši izbaudīt randiņu.

"Nākamajā dienā es jutu spēcīgas sāpes un jutos fiziski slikti. Naktī es pamanīju lielu tulznu, kas bija izveidojusies noberztajā vietā un vēlāk sāka sāpēt vēl vairāk. Es jutu sāpes tikai vienā vietā, bet tās bija ļoti asas, pulsējošas," stāstā dalījās meitene.

Sema devās pie ārsta, kurš viņai izrakstīja antibiotikas, taču diemžēl bija par vēlu.

No rīta Sema bija spiesta izsaukt ātro palīdzību, jo strauji pacēlās temperatūra, viņa nevarēja paelpot un pastaigāt. Viņas ķermenis mocījās sāpēs. Slimnīcas reanimācijā Sema pavadīja četras dienas un knapi izspruka no smagas operācijas. Par laimi, medikamenti iedarbojās laicīgi un trīs dienas vēlāk meitene tika izrakstīta no slimnīcas.

"Diemžēl pēc mēneša infekcija atkārtojās, un man bija vēlreiz jādodas uz slimnīcu," atcerējās Sema.

Viņa sacīja, ka, lai gan lielākā daļa cilvēku nespēj noticēt slimības cēlonim, viņa pati bija pārsteigta par to, cik daudz meiteņu atzina, ka piedzīvojušas ko līdzīgu - un tas noticis šortu ar paaugstinātu jostasvietu dēļ.

Videoklips saņēma daudz komentāru un skatījumu platformā "TikTok". Tiesa, vēlāk tas tika dzēsts, jo Sema saņēmusi pārāk daudz negatīvu komentāru par savu traumatisko pieredzi. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu