VIDEO Latvijas hokeja izlases treneris Artis Ābols nodzied emocionālu veltījumu mūžībā aizgājušajam Guntim Skrastiņam (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

11. oktobrī mūžībā devās tautā iemīļotais aktieris Guntis Skrastiņš. Viņa draugu un paziņu loks bija īpaši plašs. Arī Latvijas hokeja izlases treneris Artis Ābols, viesojoties raidījumā ""Jā" ar Rimantu Ziedoni", veltīja savam draugam sirsnīgu dziesmu - Raimonda Paula "Sirdsapziņas tīrība".

"Man labs paziņa diemžēl tikko no mums aizgāja un jāsaka - līdzjūtība ģimenei," intervijā saka Artis Ābols un iesāk dziedāt dziesmu, ko velta savam draugam Guntim Skrastiņam.

Arī citi Skrastiņa draugi un kolēģi atminējās kopā pavadītos skaistos mirkļus.

Aktieris Gundars Āboliņš sarunā ar "Apollo.lv" atcerējās, kā kopā ar Gunti "vārījuši podus": "Guntis man bija kā vecākais brālis vai brālēns, aizbildnis. Viņš bija manas mammas [Veras Singajevskas red.piez.] skatuves krustdēls, līdz ar to mūsu attiecības bija tuvākas, kā tikai kolēģi.

Kad bija problēmas vai grūtības, viņš allaž par mani kā par jaunāko iestājās.

Mēs esam arī visādus podus kopā vārījuši. Ja ienāca prātā kāda doma, ka vajadzētu kādu kolēģi "iznest cauri", tad divas reizes Guntim nebija jāsaka, viņš saprata visu no pusvārda."

Raidījuma "Latvijas Sirdsdziesma" veidotāji portālam "Apollo.lv" atklāja kādu amizantu notikumu: "Atbildīgs, artistisks, inteliģents, patriotisks. Draugs. Lai arī bija bailes no augstuma, uzkāpa Lielā Liepu kalna skatu tornī (visaugstākais punkts Latvijā), jo tur vajadzēja nofilmēt pieteikuma tekstus… Lejā nokāpa jau nākamajā acumirklī pēc pēdēja teksta vārda beigām."

Pilnu interviju ar Ārti Ābolu skaties jaunākajā ""Jā" ar Rimantu Ziedoni" raidījumā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu