FOTO ⟩ RFW 3. diena (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
RFW 3. diena: Aristocrat Kids
RFW 3. diena: Aristocrat Kids Foto: Jānis Škapars/TVNET

No 12. līdz 16. oktobrim Rīgā norisinās 33. Riga Fashion Week.

Aristocrat Kids

Aristocrat Kids ir bērnu apģērbu zīmols, kas piedāvā augtsvērtīgus roku darinātus tērpus meitenēm vecumā no 2 līdz 12 gadiem. Zīmola kolekcijas ir piemērotas gan īpašiem notikumiem, gan ikdienai.

Diana Arno

Zīmola vēsture aizsākās 2011. gadā, kad tā dibinātāja Diana Arno nolēma sekot savam sapnim. Pēc pāris gadiem viņa atvēra savu pirmo veikalu Tallinā un 2015. gadā DIANA ARNO iepazīstināja ar savu pirmo pret-a-porter apģērbu kolekciju. Katra kolekcija ir veidota tā, lai apmierinātu būtiskākās pilsētvides sievietes stila un garderobes vajadzības. Neatkarīgi no gadalaika, DIANA ARNO tērpi vienmēr ir sievišķīgi – ar rotaļīgām detaļām, pielāgotām apdarēm un zīmolam raksturīgiem stila elementiem, kas katram no apģērba gabaliem piešķir bezrūpīgu, bet izsmalcinātu noskaņu, kas ir nepieciešams, lai radītu izcilu, ilgtspējīgu un neaizmirstamu tērpu.

DIANA ARNO manifests ir apvienot luksusu un komfortu, radot mūžīgas un sievišķīgas drēbes ar pievilcīgām detaļām, kas tevi aizvestu no darba līdz kokteiļiem, no darba nedēļas līdz nedēļas nogalei.

Iveta Vecmane

Iveta Vecmane ir demi-couture zīmols no Rīgas. Savu pieredzi dizainere ir ieguldījusi un pārveidojusi kvalitatīvā modes zīmolā mūsdienīgām un elegantām sievietēm.

Dizainere Iveta Vecmane mācījusies Latvijas Mākslas akadēmijā. Pēdējos 10 gadus Iveta ir strādājusi kā modes stiliste, viņas darbi ir vērojami lielākajos Latvijas modes un dzīvesveida žurnālos un modes projektos.

“Mana misija ir veidot elegantus un klasiskus siluetus, izmantojot radošas auduma manipulācijas. Katrs unikālais zīmola apģērba gabals iet roku rokā ar timeless un slow fashionfilosofiju”.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu