"Es uz tādu vīrieti nekad dzīvē nepaskatītos!" Dzelzīša mīlas šovā Olga Kambala aktieri nodēvē par vecu un nesimpātisku (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Go3 video

Realitātes šova "Randiņš ar Dzelzīti" 11. sērijā aktiera izvēlētajām finālistēm nācās sarīkot randiņu Laurim. Doloresa uz randiņu bija uzaicinājusi brangu pulku draugu, kuru starpā bija arī Kambalu pāris. 

Doloresa Dzelzītim noorganizēja pasēdēšanu viņas draugu lokā restorānā "Zefīrs". Uz neformālo pasākumu uzaicināts bija arī Kaspars Kambala ar mīļoto Olgu.

"Jauna, traka, interesanta meitene," tā par Doloresu izteicās Kaspars Kambala.

"Ar Kambalu mēs iepazināmies pagājušā gada vasarā. Es pat īsti vairs neatceros, kā tas notika, kaut kā tā organiski. Satikāmies ballītē, iepazināmies un tad ik pa laikam vienkārši uzrodamies viens otra ballītēs," sacīja Doloresa. 

Neilgi pēc Kambalu pāra ierašanās, draugu kompānijai pievienojās Dzelzītis, kurš arī jau pirms tam iepazinies ar Kasparu Kambalu. Abi pirmo reizi satikušies filmas "Homo Novus" uzņemšanas laukumā.

Intervijās Doloresas draugi izteicās dažādi - vieniem šķita, ka Lauris viņai ir piemērots, kamēr citi uzskatīja, ka viņu starpā nākotne nav iespējama. Otrajam viedoklim piekrita arī Kambalas mīļotā Olga, kura savos izteikumos par Lauri bija asa. 

"Viņš Doloresai reāli nepiestāv. Viņš ir vecs vecis, viņa – jauna meitene! Viņš nav simpātisks, es uz tādu vīrieti nekad dzīvē nepaskatītos," skarbi izteicās Olga. 

Otrs randiņš aktierim bija ar Baibu, kura bija noorganizējusi braucienu ar jahtu kopā ar viņas draudzeni Simonu. Dzelzītis vēlāk pauda, ka šis randiņš viņam visādā ziņā patika labāk nekā tikšanās ar Doloresas draugiem.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu