Klajā nācis jauns podkāsts “Sarunas par bērniem un vecākiem” (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Syda Productions/ Shutterstock

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) piedāvā klausītājiem un skatītājiem jaunu informācijas kanālu – podkāstus "Sarunas par bērniem un vecākiem". Podkāsti tiks veidoti, lai operatīvi reaģētu uz aktuālajiem jautājumiem, vienkāršas un atraktīvas sarunas veidā skatot tēmas, kas ir būtiskas gan bērniem, gan vecākiem un speciālistiem, kas ikdienā strādā šajā jomā, informē VBTA pārstāvis Taivo Trams.

VBTAI aicina iepazīties ar pirmajiem diviem podkāsta "Sarunas par bērniem un vecākiem" izlaidumiem. Pirmais no tiem veltīts tēvu problemātikai, un tajā skatīti aktuālie jautājumi, kurus uzdeva zvanītāji Bērnu un pusaudžu uzticības tālruņa 116111 psihologiem septembra nogalē notikušās akcijas laikā. Par to, kas rūp mūsdienu tēviem, kas tiem sagādā raizes, kas liek kļūt labākiem un kas dod patiesu prieku un gandarījumu, podkāstā stāsta klīniskā psiholoģe, psihoterapijas speciāliste Līga Bernāte.

Podkāsta otrajā sarunā tiekamies ar Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centra klīnisko un veselības psihologu pārraudzībā Jāni Lapu. Sarunas tēma vienlaikus gan ļoti smaga, gan vajadzīga un iedvesmojoša - bērnu un pusaudžu garīgā veselība un grūtības, ar kurām ikdienā saskaras šī sabiedrības daļa.

Ar podkāstiem var iepazīties inspekcijas mājaslapā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu