VIDEO ⟩ Apzīmē Vaļņu ielas tuneļa sienas un iemet Daugavā skrejriteni. Policija aiztur vienu vīrieti divreiz vienā vakarā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mehaniq/Shutterstock

Kāds trīsdesmitgadnieks pamanījies vairākkārt izpelnīties policistu uzmanību un arī tikt pie pāris soda protokoliem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas vakarā, Vaļņu ielas tunelī uzstādītā video novērošanas kamera piefiksējusi kādu vīru, kurš, nebaidoties no apkārtējo acu skatiem, apakšzemes pārejas sienu apzīmē ar grafiti. Par notiekošo nekavējoties tikusi informēt viena no tuvumā esošajām patruļām. Savukārt huligāns, acīmredzot, nojaušot ko nelāgu, tā īsti nepabeidzis iesākto, pēc kāda mirkļa devies prom.

Pēc īsa sprinta vīrietis aizturēts un aizvests atpakaļ uz vietu, kur sācies skrējiens, tāpat policisti pārmeklējuši krūmus un atraduši tajos arī maisu ar astoņiem krāsas baloniņiem.

Policijā stāsta, ka persona nepakļāvās policijas darbiniekiem, izturējās huligāniski, apsaukāja likumsargus un traucēja viņiem darbu. Pēc notikušā vīrietis aizturēts un aizvests uz Centra pārvaldi, viņam piemērots 100 eiro sods par tuneļa sienas bojāšanu un 150 eiro par sīko huligānismu.

Kārtības sargiem protokolu sastādīšanai un citām formalitātēm bija nepieciešamas aptuveni divas stundas, jo jau ap diviem naktī šim pašam kungam vēlreiz izdevies nonākt pilsētas kamerās. Viņš iemetis srkejriteni Daugavā. Tobrīd gan policisti vēl nezināja, ka kadros redzamais vīrs ar elektroskūteri ir tas pats, iepriekš jau aizturētais, taču nepārprotami arī par šo incidentu ziņots vīriem no Centra pārvaldes.

Policija aizturēja attiecīgo personu, kas nodarīja materiālus zaudējumus “Bolt”, tad vīrietis tālāk tika aizvests pie Valsts policijas darbiniekiem, kur uzsākts process.

Pēcāk persona tika nogādāta dzīvesvietā, lai nenodarītu muļķības vai neveiktu citus pārkāpumus.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu